Zucchini šalát na zimu - jednoduchý recept s fotografiou, ako variť najchutnejšie cukety "Ankl Benz".

Začal som hľadať recept na najchutnejšie cukety šalát na zimu po tom, čo som sa vrátil z plánovanej a dlho očakávanej cesty. Cestovanie v Taliansku, jeho pamiatky a obdivovanie krásy tejto nádhernej krajiny, som sa stal skutočným fanúšikom talianskej kuchyne.

Zloženie: bulharské korenie, voda, cuketa, paradajky, cibuľa, \ t cukor, soľ, paradajkový pretlak, ocot, mleté ​​korenie

A aké jedlo, okrem pizze, spájame s Talianskom? Samozrejme, cestoviny alebo cestoviny. A dôležité doplnky k cestovinám sú omáčky, s paradajkami, šampiňónmi, korením, cuketou a inou zeleninou. Keď som prišiel domov, snažil som sa variť rôzne omáčky, snažiac sa napodobňovať taliansku kuchyňu, ale všetci boli trochu iní. Doteraz sa so mnou kamarát nezdieľa jednoduchý recept na prípravu cukety „Annl Benz“. Uvedomil som si, že som našiel to, čo som hľadal! V recepte sa to nazýva šalát, ale ja by som to nazval cuketou omáčkou so zeleninou.

Aby ste to dosiahli, budete potrebovať:

Tyčinky - 2 kg;

Cibuľa - 10 kusov;

Sladké červené bulharské korenie - 7 kusov;

Paradajky - 10 kusov;

Paradajkový pretlak - 0,5 l;

Voda z pružiny - 0,5 l;

Cukor - 200 g;

Soľ - 2 polievkové lyžice;

Roztopený čierny korenie - 1 lyžička;

Ocot (9%) - 2 polievkové lyžice.

Ako urobiť cuketa šalát na zimu.

Zelenina uvedená v recepte pre tento prípravok je najviac užitočnánajlepšie, veľké, vybrané a zrelé. Nerezali sme ich veľmi jemne.

Cibuľa, paradajky a paprika - menšie kocky, cuketa - väčšie kocky.

Je vhodné používať celok cuketa, preto by mali byť nezrelé.

Vo veľkej nádobe z nehrdzavejúcej ocele, zriedenej vode, rajčiakovom pretlaku, soli a cukre.

Varíme, pridáme cibuľu, varíme 10 minút. Potom dajte cuketu a varte ďalších 10 minút. Rovnaké akcie opakujeme s korením a paradajkami. Nalejte octom, korením.

Nechajte variť dlhšie ako 5 minút a dávkujte do plechoviek, sterilizujte 25 minút.

Skladujte polotovary cukety „Ankl Benz“, najlepšie na chladnom mieste. Z tohto množstva prísad sa získa približne 9 litrov plechoviek hotovej omáčky. Ale chcem dať trochu rady - je lepšie okamžite variť 2-3 porcie. 9 plechoviek - to je zanedbateľné. Zimný cuketa šalát dopadá tak chutné, že doslova zmizne pred našimi očami.