Zimný šalát: mrkva, chren a jablká - výborný recept na prípravu chrenu na zimu.

Milujem tento domáci recept na výrobu chrenového šalátu, mrkvy a jabĺk, ktoré sa veľmi ľahko vyrábajú.Jednoduchosť a jednoduchosť prípravy robí tento lahodný tanier ešte atraktívnejším.Zvýraznite trochu svojho voľného času, použite recept tohto chrenu sochor a užitečný chutný ovocný a zeleninový tanier.

Zloženie: koreň chrenu, mrkva, cukor, soľ, \ t jablká

Ako urobiť chrenový šalát na zimu.

Najprv zeleninu pripravte.Počet zeleniny a ich proporcie, každá žena v domácnosti si môže vybrať svoje vlastné.Vezmem 1 kg koreňa chrenu, 1 kg mrkvy a ½ kg sladko-sladkých jabĺk.

Všetky tri zložky taniera sa musia umyť a potom ošúpať zo zeleniny.

Potom ošúpanú zeleninu nastrúhanú (hrubú) nastrouhajte a potom premiešajte do hladka.

Teraz posúvame náš obrobok do čistých, sterilných nádrží a naplníme ho soľankou.

Na prípravu šalátu, varenie vody s tromi alebo štyrmi lyžicami granulovaného cukru a dvoch alebo troch polievkových lyžíc soli v každom litri.

Nádoby sme sterilizovali na nízku teplotu, predtým ich zakryli sterilnými viečkami.

Po tepelnom spracovaní sa konzervácia musí hermeticky utesniť a okamžite ochladiť.

Pred podávaním tohto kusu chrenu do tabuľky treba soľanku z nádoby vypustiť a šalát naplniť čerstvou kyslou smotanou aleborastlinného oleja.