Zeleninová hodgepodge s hubami na zimu - ako urobiť hodgepodge s hubami a paradajkovým pretlakom - jednoduchý recept s fotografiou.

Po obdržaní receptu na túto hodgepodge s hubami od priateľa, som najprv pochyboval o kompatibilite jeho zložiek, ale napriek tomu som si vzal riziko a pripravil polovicu porcie. Sochor bol veľmi chutný, svetlý a krásny. Okrem toho si môžete na varenie vziať rôzne huby. Môže to byť boletus, boletus, osika, med agaric a ďalšie. Chuť, zakaždým sa ukáže trochu inak. Moje domáce prednosť maslo, pretože sú najjemnejšie, a znovu - pre ich výraznú chuť huby.

Zloženie: bulharské korenie, huby, cibuľa, mrkva, slnečnicový olej, \ t soľ, paradajkový pretlak, ocot, mletý korenie

Takže na prípravu hubovej polievky s maslom budeme potrebovať:

mrkva - 2 kg;

červená paprika - 1 kg;

cibuľa - 1 kg;

varené hríby - 2 kg;

ocot - 100 ml;

soľ - 8-10 tsp;

paradajkový pretlak - 2 polievkové lyžice l.;

slnečnicový olej - 0,5 l;

čierne korenie - podľa chuti.

Ako urobiť hodgepodge s hubami na zimu.

Odstráňte pokožku z oleja, nakrájajte na kocky a niekoľkokrát opláchnite horúcou vodou. Stručne povedané, vyčistite a opláchnite huby.

Ďalej nakrájame a uvaríme v osolenej vode 30 až 40 minút, vypustíme vodu.

Oškvarte mrkvu uvarenú do polovice, nakrájame na plátky alebo kocky.

Korenie nakrájané na kocky, cibuľu - tenké polkruhy aoddelene ich odložte do oleja.

Zmiešajte všetku zeleninu a maslo.

Pridajte paradajkový pretlak, soľ a znova premiešajte.

Na jednu hodinu varíme v nepriľnavom hrnci s vekom. Nakoniec nalejte ocot a korenie.

Vložte hríbový hodgepodge do 0,5 l plechoviek, sterilizujte 45 minút. Z jednej porcie sa spravidla vylúči 10 pohárov prípravy.

Na dlhodobé skladovanie soljanky s hubami, paradajkovým pretlakom a zeleninou je najvhodnejšia studená pivnica. A tiež sa neodporúča používať blank, čo je viac ako jeden rok.

Delicious prípravy a vychutnať si jedlo!