Vyprážané baklažány konzervované v zime doma alebo ako si zachovať lahodný šalát z baklažánu so zeleninou.

Navrhujem varenie konzervované vyprážané baklažány so zeleninou - domáci recept na lahodný snack baklažánu. Recept je veľmi jednoduchý a veľmi chutný. K svojej rodine ma lákajú ešte viac ako baklažány s cesnakom.

Zloženie: baklažány, koreň petržlenu, koreň petržlenu, cibuľa, mrkva, rastlinný olej, zeler, soľ

Ako uchovávať vyprážané baklažány na zimu.

Na prípravu si vezmite poradie kilogramu mladých, ktorí nemali čas nazhromaždiť sa pod kožou solín, ovocie.

Z nich sa odrežú polkruhy, prúžky alebo kocky s hrúbkou až 2 cm a umiestnia sa do soľanky pripravenej z lyžice soli a litra vody. Strmé budúce chutné občerstvenie 10-20 minút.

Vyberte kúsky z kvapaliny a umiestnite ich medzi dve kuchynské drevené dosky. Z vyššie uvedeného, ​​stlačte niečo ťažké, takže "modré" úplne zbaviť kvapaliny.

Hnedý baklažán hnedý v rastlinnom oleji.

A keď sú vyprážané, nakrájané na krúžky, pár stredne veľkých cibúľ, nakrájajte jeden alebo dva korene zelene alebo petržlenu, nie veľmi veľkú mrkvu, môžete, ak chcete, použiť pastinák. Je dôležité, aby ste ich oddelili, pretože potom ich budete musieť vyprážať v horúcom slnečnicovom oleji, nemiešať navzájom, aby si každá zelenina zachovala svoju chuť.

Akonáhle sú bylinky a zelenina vyprážané, odtok.olej v oddelených nádobách.

Ihneď začnite rozkladať baklažány a vrstvy praženia zeleniny v sterilizovanej nádobe.

Každá vrstva by mala byť solená a korenená podľa chuti.

Naplňte všetky ingrediencie zvyškom oleja na vyprážanie a umiestnite nádobu s občerstvením na sterilizáciu. Ak je nádoba pol litra, potom by mala zostať vo vriacej vode aspoň 35 minút. Za liter plechovky je potrebné viac času - až 45 minút. Potom zatvorte nádobky s viečkami, zaskrutkujte alebo valcovajte a pred chladením otočte hore nohami.

Vyprážaný baklažán konzervovaný na zimu - chutné a zdravé zeleninové občerstvenie štíhlosti a dlhovekosti vás v zime poteší nádhernou arómou a nemenej pozoruhodnou chuťou.