Vynikajúca kórejská cuketa na zimu

Naša rodina je veľkým milencom rôznych kórejských jedál. Preto sa z rôznych produktov snažím niečo urobiť v kórejčine. Dnes je zase cuketa. Z týchto pripravujeme na zimu najchutnejší šalát, ktorý je tak jednoduchý a nazýva „Zucchini v kórejčine“.

Zloženie: feferónky, cuketa, koriander, cibuľa, mrkva, 12) rastlinný olej, cukor, soľ, ocot, mleté ​​korenie, sušený cesnak Záložka Čas: Leto, Jeseň

Chuť tohto domáceho prípravku sa nelíši od šalátov, ktoré nakupujeme na trhu alebo v supermarkete. Pokúste sa pripraviť cuketu na zimu podľa receptu s fotkami. A v zime vám bude vďačne povedané, že to je taká báječná vec, že ​​si len vytrhnete prsty.

Ako variť zucchini v kórejčine na zimu

\ t

Budeme potrebovať 1,5 kilogramu cukety. Ich veľkosť nezáleží. Ak sú veľké, potom odlúpnite kôru a očistite semená.

Ak sú malé a stále bez semien, nič sa nedá odstrániť. Roštová cuketa nastrúhaná pre kórejskú mrkvu. Táto zelenina je veľmi jemná, takže veci pôjdu rýchlo.

Mrkvu (600 gramov) umyte a vyčistite. Tiež sa trela na špeciálnom strúhadle. Pridajte do cukety.

Biela cibuľa (250 gramov) sa čistí a narezáva na tenké polovičné krúžky. Cibuľu dajte do nádoby s inou zeleninou.

Pridať do zmesi zeleniny 125gramov (1/2 šálky) granulovaného cukru, 1 polievková lyžica (s veľkým šmýkačkom) soli, 1,5 lyžice koriandra, 1 lyžička čierneho korenia alebo, lepšie, zmes papričiek, červeného horúceho mletého korenia na špičke noža a 1 čaju lyžičkou (so šmykľavkou) sušeného cesnaku.

Hovorme o koreninách.

Hlavné korenie v kórejských šalátoch je koriander. Je to on, kto dáva túto nezabudnuteľnú chuť poznámku.

Čierne korenie alebo zmes je lepšie brať čerstvo zomletá. Na tento účel môžete použiť mlynček na kávu alebo ho brúsiť v špeciálnej brúske.

Sušený cesnak. Nezanedbávajte tento komponent a nenahrádzajte ho za čerstvé. Chuť sušeného cesnaku sa veľmi líši od čerstvého.

Paprika červená. Pridal som ho v práškovej forme. Ak máte čerstvé hot peppers, môžete pridať niekoľko tenkých koliesok do cukety v kórejčine.

Pokračujte. Naplňte všetkých 125 mililitrov rastlinného oleja a 7 lyžíc 9% octu. Zeleninu zmiešame s korením. V rovnakej dobe, bude šalát okamžite dať šťavu a výrazne usadiť.

Nádobu zakrývame cuketou v kórejskom štýle s vekom a na noc ju dáme do chladničky.

Môj šalát bol takto 10 hodín.

Po určitom čase položte neuveriteľne voňavý šalát na čisté sterilizované plechovky.

Obal s viečkami a súpravou na sterilizáciu vo vodnom kúpeli počas 30 minút.

Sklenice by sa mali umiestniť do studenej vody a čas by sa mal počítať odvriacou vodou v panvici. Potom sme otočiť banky s krytmi a zakrývame s teplou pléd. Keď sa kórejská cuketa ochladí, bude možné ju odstrániť na zimné skladovanie.

Presne 2 plechovky so 700 mililitrami a 1 pollitrovou nádobou vychádzajú z množstva zeleniny v recepte.