Voňavé surové kdoule s cukrom - jednoduchá príprava kdoule na zimu bez varenia - recept s fotografiou.

Existuje toľko rôznych receptov, ako pripraviť japonské kdoule na zimu. Z týchto voňavé kyslé žlté ovocie, rôzne sirupy, marshmallow, džem a želé sú pripravené. Ale pri varení sa niektoré vitamíny, samozrejme, strácajú. Odporúčam ženám v domácnosti, aby pripravili japonské kdoule so surovým cukrom, t.

Zložky: kdoule, cukor

Na prípravu takéhoto domáceho polotovaru potrebujeme cukor a zrelé plody japonských kdoulí.

Ako variť knedle bez varenia.

Na začiatok by som mal starostlivo umyť každé ovocie z kdoule z prírodného lepkavého povlaku. Najlepšie sa to robí s kefkou na zuby.

Potom musíme umyť umyté ovocie na hrubom strúhadle. Snažte sa trieť kdoule, aby nedošlo k poškodeniu osiva box ovocia. Neporušené pole by malo v ideálnom prípade zostať vo vašich rukách. Ale ak náhle stlačíte ovocie o niečo ťažšie a semená sa rozptýlia, nezáleží na tom, jednoducho ich jemne odstráňte z strúhanej kdoule lyžičkou.

Ďalej sa pretierané kdoule prenesú do nádoby (prednostne smaltovanej alebo vyrobenej z nehrdzavejúcej ocele) a nalejú sa granulovaným cukrom. Na jeden kilogram strúhaného ovocia kdoule dal jeden kilogram cukru. Kdoule s cukrom by sa mali dôkladne premiešať a nechať pri izbovej teplote počas 6-8 hodín, aby sa ovocie nechalo šťaviť.

Po uplynutí času potrebného na rozpustenie cukru je potrebné opäť premiešať našepolotovar.

Okrem toho sa vyžaduje, aby sa surové kdoule zmiešané s cukrom jednoducho zabalili do vopred pripravených sterilných nádob, prikryli sa viečkami z kaprónov a odstránili sa polotovary na uskladnenie v chladničke.

Na základe našej domácej prípravy si môžete pripraviť rôzne nápoje a želé. Ale podľa názoru mojej rodiny, nie je nič chutnejšie ako šálka čaju opitý pri pití s ​​kyslou marmeládou z japonského kdoule.