Voňavé broskyňové marmelády sú starým a jednoduchým receptom na správne a chutné broskyňové džemy.

Navrhovaný recept na džem nie je možné podať za hodinu. Ale keď ste pracovali a realizovali zaujímavý starý recept na domácu broskyňovú marmeládu, môžete si ho plne uvedomiť. Stručne povedané, buďte trpezliví a získajte vynikajúcu domácu pochúťku. A predtým, ako sa hostia môžu pochváliť tým, že vlastnia starý a jednoduchý recept súčasne.

Zložky: broskyne, cukor

Ako variť broskyňové marmelády - jednoduché a chutné.

V prípade domáceho zberu sa nevyžadujú najzdravšie plody. Potrebujú asi 400 gramov.

Cukor má 2-krát viac a ďalší 1 šálku vody.

Prerážame ovocie tenkými vlásenkami a spustíme ich do vody. Teraz v ohni, var.

Približne za 10-11 minút sme dali broskyne na sito, vodu - v zime a môžeme si odpočinúť na jeden deň.

Zajtra opakujeme všetko okrem piercingu.

Voda sa zmieša s cukrom - varným sirupom. Varíme, vypeníme, po 5 minútach broskyne ponoríme a varíme ďalej až do varenia.

Myslíte si, že sirup je vodnatý - vypusťte ho a varte, pridajte cukor.

Nechajte hotový broskyňový džem vychladnúť a vychladnúť, opatrne ho umiestnite do pohárov.

No, to sú všetky detaily varenia celého broskyňového džemu. Teraz viete, aké ľahké je urobiť lahodný džem podľa starého receptu najbežnejších zložiek. Nechajte sladké sochory a pripravte celé 2 dni, ale čas, ktorý budete mať, bude trvať len málo.