Veľmi chutný kaviár z repy a mrkvy na zimu

Neobvyklý, ale jednoduchý recept na repu a mrkvový kaviár s chmeľom-slnkom je skvelou príležitosťou potešiť vašu rodinu originálnym zimným pokrmom. Vonný prípravok je vynikajúci samoobslužný snack. Môže sa pridať do polievky alebo boršču alebo použiť ako pasta na sendviče.

Zloženie: nové korenie, cibuľa, mrkva, paradajky, rastlinný olej, \ t cukor, repa, soľ, ocot, chmeľ-slnečnica, mleté ​​čierne korenie ; ]Záložky: Jeseň

Zvláštnosťou receptu je, že repa a mrkva sú varené a surové. Ďalšou výhodou slepého pokusu je, že pri konzervovaní zvládneme bez sterilizácie. Každý môže použiť osvedčený a postupný recept. Fotografia ukazuje, čo sa ukazuje na hotový kaviár z repy a zeleniny.

Kaviár z cukrovej repy doma je ľahší ako kedykoľvek predtým. Pre obstarávanie:

  • 1 kg repy;
  • 1 kg mrkvy;
  • 1 kg cibule;
  • 3 kg paradajok;
  • 0,5 1 deodorizovaného rastlinného oleja;
  • 0,5 čajovej lyžičky korenia chmeľ-suneli;
  • 5-6 korenia nového korenia;
  • 1 lyžičku zmesi korenia;
  • 1 polievková lyžica octu;
  • soľ a cukor - pridajte podľa chuti.

Ako vyrobiť repu z kaviáru na zimu doma

\ t

Príprava začína prípravou zeleniny. Po prvé, všetky zeleniny sú umyté a čisté. Potom ich preskočtea dajte do misky na varenie. Vo výslednej svetlej hmotnosti nalejte rastlinný olej. Varenie zahŕňa tepelné spracovanie kaviáru z repy, preto na zimu na sporák položte sochory na báze oleja a zeleniny. Varíme nezvyčajný kaviár zo surovej repy a inej zeleniny na pomalom ohni asi 2 hodiny, až kým nie je úplne uvarený. Nezabudnite pravidelne miešať zeleninovú zmes.

15 minút pred koncom varenia pridajte do hmoty cukor, ocot, zmes papriky, soľ, nové korenie a chmeľ-suneli.

Kým nezvyčajný kaviár z repy s chmeľom-slnkom sa varí, pripravujeme plechovky a viečka. Banky musia byť sterilizované a veko jednoducho naleje do vriacej vody. V pripravených bankách sme prípravok dostali podľa receptu domu. Kapacita rolky a zábaly.

Z uvedeného počtu výrobkov sa získa takmer 6 nádob s obsahom 0,5 litra užitočného a chutného rastlinného prípravku.

Aromatický, chutný kaviár z cukrovej repy bude skutočným objavom pre náročných gurmánov vďaka svojej vynikajúcej aróme a chuti. Obrobok môžete uložiť do chladničky, pivnice alebo suterénu.