Veľmi chutný dresing pre boršč s repou - jednoduchá príprava na zimu

Vyplnenie boršču je pre hostesku len čarovným prútikom. Počas dozrievania zeleniny stojí za to málo práce a pripravuje niekoľko pohárov takého jednoduchého a užitočného prípravku. A potom v zime nebudete mať žiadne problémy s rýchlym usporiadaním chutného obeda alebo večere pre svoju rodinu v zhone.

Zložky: bulharské korenie, cibuľa, mrkva, paradajky, rastlinný olej, \ t cukor, červená repa, soľ, ocot Čas na záložku: Leto, Jeseň

Obrovským plusom takéhoto prázdneho tovaru je, že môžete používať neštandardné výrobky. Posielam osvedčený recept, ktorý používam každý rok. Podrobné fotografie procesu varenia ešte viac uľahčia pochopenie a jednoduchú prípravu.

Ako sa obliekanie na boršč na zimu

\ t

Takže potrebujeme repu, mrkvu, cibuľu, sladkú papriku a paradajky.

Po prvé, vezmime si cibuľu a mrkvu. Cibuľa (250 gramov) čistí a narezáva na kocky.

Umiestnite ho na panvicu s prídavkom 50 ml rastlinného oleja a smažte na svetlom priesvitku nad vysokým teplom.

Ďalej pridajte 600 gramov mrkvy na cibuľu, vyčistite a strúhajte cez veľký strúhadlo.

Cibuľu a mrkvu smažte, až kým nebude mrkva úplne nasýtená olejom a zmení sa jej farba na žltooranžovú.

Nemôžete sa obťažovaťpraženie cibule a mrkvy a len dať ich okamžite so všetkou zeleninou. Nikdy však túto fázu prípravy nevynechám.

Pri varení zazharky sa budeme zaoberať inou zeleninou.

Červená repa - 1,2 kilogramu. Umyjeme ju a šúpeme. Tri na hrubom strúhadle.

Samozrejme, môžete narezať na malé prúžky, ale to je príliš únavné.

Sladká paprika (300 gramov) umyje a odreže stonku. Ďalšie, znížiť každý pod v polovici, odstrániť žily a semená. Nakrájajte korenie na kocky.

Paradajky - 600 gramov. Umyjeme ich, nakrájame na polovicu, odrezáme stopku. Potom paradajky nakrájajte na ľubovoľné plátky.

Teraz pripojte všetku zeleninu a pečienku.

Pridajte 120 gramov (6 polievkových lyžíc s kopcom) cukru, 60 gramov (2 polievkové lyžice s kopcom) soli, 100 gramov rastlinného oleja (celkové množstvo rastlinného oleja v polene je 150 mililitrov, 50 mililitrov, sme už použili na smaženie cibule a mrkvy ), 60 gramov 9% octu.

Všetko dobre premiešajte a nechajte ho variť 20 minút.

Je potrebné, aby sa šťava ponechala na zelenine. Mám všetku zeleninu šťavnatú, len čerstvú zo záhrady, takže môj dresing bol chválený 10 minút. Dajte hrniec na oheň a priveďte do varu. Potom teplo znížte a zeleninu varte 40 minút za občasného miešania.

Bližšie ku koncu času varenia sterilizujte plechovky a viečka. Na plechovky položíme horúcu zálievku pre boršč a zostane len bezprostredne zatvoriť a priskrutkovať viečka.

Dodatočne sterilizovaný predvalok nie jepotrebné, ale aby sme udržali maximálnu teplotu v bankách čo najdlhšie, zabalíme ich na jeden deň teplým uterákom. Príprava na prípravu - 7 pollitrových pohárov.

Pri takomto veľmi chutnom obliekaní je v zime varenie ochuteného boršču päť minút. Je potrebné iba variť kapustu, zemiaky v mäsovom vývare a pridať obsah nádoby 5 minút pred koncom varenia. No, ak uvaríte vegetariánsky alebo zeleninový boršč, potom ho uvaríte ešte ľahšie a čas na varenie bude trvať ešte menej. Jedným slovom, je dobré uzavrieť na zimu lahodný dressing pre boršč s cukrovou repou.