Veľká marinovaná čerešňa je originálnym a veľmi chutným občerstvením na zimu.

Marináda je nezvyčajný spôsob zberu akéhokoľvek ovocia. Veľké nakladané čerešne sú skôr výnimkou ako pravidlom.

Zloženie: voda, cukor, ocot, čerešňa Čas na záložku: Pružina, Leto

Skúste urobiť tento jednoduchý marinovací recept. Jednoduchý proces varenia dodáva čerešňovému ovociu jeho osobitnú chuť.

Zložky: na liter nádoby na čerešne 1,5 ml 70% octu alebo 40 ml 5%,

Pre sirup: 1 kg cukru, 4 litre vody.

Vyriešiť čerešňu. Vyberte "elitu" (veľké a krásne). Umyte, odložte, aby vyschla tak, aby bolo sklo vodou. Do nádoby s bobuľami nalejte na ňu cukrový sirup, pridajte ocot.

Pasterizácia s vekom zatvoreným na 12 minút - pre 0,5-litrovú nádobu (čím je nádoba väčšia, tým dlhšia je doba pasterizácie), 15-litrový, 20-minútový - 2-litrový, 25-minútový - 3-litrový.

Potom sa banky upchajú, ochladzujú a vkladajú do pivnice.

Marinované ovocie čerešne pasterizujú 2-3 krát s denným prerušením (pre litrové poháre, pasterizácia trvá 15 minút, každé 3 piny po 25 minút. Vodka sa niekedy pridáva do marinády, ale to je podľa osobného uváženia). 22]

Foto. Veľké marinované čerešne

\ t

Marinovaná čerešňa - originálne občerstvenie samo o sebe. Okrem toho dodá chutnú chuť rôznym šalátom a predjedlám. Do omáčok sa pridáva jemne nakrájaný nakládaný berry. Marinovaná sladká čerešňa dodáva vareným jedlám ostrosť a sladkosťchuť.

Foto. Originálny predjedlo - nakladaná čerešňa