Varenie lahodného bravčového mäsa - ako variť doma z bravčovej hlavy.

Bravčová panva je jedlo, ktoré je pre ženy v domácnosti dlhodobo známe. Recept na varenie je taký, že nie je ťažké ho vyrobiť. Na to sa zvyčajne používa lacnejšie mäso (bravčová hlava, nohy, uši), preto je oveľa lacnejšie ako iné mäsové výrobky. Miska sa ukáže chutná a zdravá.

Zloženie: vývar, klinček, škorica, mäso, soľ, ) hrášok z čierneho korenia \ t

Na prípravu domácej polievky na 5 kg mäsa (4,5 kg hláv a 1,5 kg želírovacích produktov) si vezmeme 2 šálky duseného vývaru, 3 g korenia, 1,5 g škorice, 1,5 g klinčekov, 180 g soli. ,

Ako urobiť domáce bravčové mäso.

Pripravte takýto slepý pokus na hlavách ošípaných a želírovacích výrobkoch (uši, nohy, kožušiny).

Príprava vrkoča začína skutočnosťou, že ošetrená hlava ošípaných sa narezie na kúsky a uvarí. Keď mäso vychladne, vyberú z neho kosti a nakrájajú na malé kocky.

Želatínovacie výrobky tiež variť, vyberať kosti a brúsiť v mlynček na mäso.

Potom sa zmiešajú všetky zložky svalu a pridá sa silný vývar z želatinizujúcich produktov.

Bravčové a hovädzie žalúdky, ktoré sú plnené varenou mäsovou hmotou, sa najčastejšie používajú na mušle. Keď je žalúdok úplne naplnený, otvor v ňom je zošitý drsnými niťami. Potom zostavte zošitý okraj do zväzku a naviažte ho šnúrou. To nedovolí, aby hmotnosť vytekala.

Pripravené bubliny sa varia na minimálnom ohni 2 - 4 hodiny, čas varenia závisí od teploty vareniana veľkosť žalúdka. Určiť, či je výplet prepichnutý tenkou ihlou alebo ihlou. Ak z otvoru vytečie priehľadný vývar, je výstuha pripravená.

Po varení by sa mal vložiť do lisu vo forme dosky so záťažou a potom nechať na chladnom mieste na chladenie. Brawn 10 hodín chladí.

V chladničke sa uchováva domáca polievka varená v žalúdku. Jedzte, najlepšie v blízkej budúcnosti. Ak je strmeň určený na dlhodobé skladovanie, môže sa konzervovať.

Hotová bravčová panva pripomína klobásu v hustote. Pri podávaní sa narezáva na tenké platne. Je to veľmi chutný mäsový výrobok, navyše diétny, pretože mäso v ňom sa varí.

Ďalší recept na varenie domácej svorke si môžete pozrieť vo videu od používateľa „TastyJust a Useful“.