Uhorky uhorské - šalát na zimu ľahko a rýchlo

Pripravte sa na zimu Nezhin uhorky môžu byť rôzne recepty. Odporúčam variť Nezhinsky šalát veľmi jednoduchým spôsobom. V procese prípravy obrobku nepodliehajú všetky komponenty predbežnému tepelnému spracovaniu, ale sú uložené v nádržiach v surovej forme.

Zloženie: voda, nové korenie, bobkový list, cibuľa, uhorky, cukor, soľ, kôpor, ocot, hrášok čierneho korenia

Nezhinsky uhorky zberané na zimu si chutné, variť rýchlo a dobre uložené. Predtým, ako si dáte na stôl, odporúčam mu pridať rastlinný olej, najlepšie je použiť olivový olej, ale môžete použiť aj domáce aromatické, ak sa vám to páči. Ako variť Nezhinsky uhorky pre zimné krok za krokom povedia v recepte s fotografiou.

Výrobky na obstarávanie:

  • uhorky - 1,4 kg;
  • cibuľová cibuľa - 750 gr;
  • kôpor - 20 g;
  • soľ - 2 polievkové lyžice;
  • cukor - 2 polievkové lyžice.
  • stolový ocot 5% - 100 ml;
  • čierne korenie (hrášok) - 20 ks;
  • nové korenie (hrášok) - 20 ks;
  • bobkový list - 2 g;
  • vriacou vodou - podľa potreby.

Ako variť uhorky uhorské na zimu

\ t

Prvá vec, ktorú treba urobiť, je pripraviť výrobky, ktoré potrebujeme na uhorkový šalát. Uhorky, je žiaduce vyzdvihnúť rovnakú veľkosť a dôkladne umyť. Cibuľu odlúpnite, odstráňte perie a vonkajšie suché vrstvy.

Nakrájajte uhorky na plátky,3-5 mm hrubá. Veľké uhorky rezané pozdĺž, a potom do polkruhu.

Jemne nakrájame kôpor.

Nakrájajte cibuľu na polkruhy.

Uhorky, cibuľa, kôpor sa zmiešajú vo veľkej nádobe, pridajú sa soli, cukor, ocot, dobre sa premiešajú.

Pripravte 0,5-1 litrové poháre: dôkladne umyte a sterilizujte 20 minút uzávermi.

Korenie a bobkový list položte do pohárov. Šalát umiestnite pevne do sterilných nádob, neuvádzajte 1,5 cm do hornej časti krku a na vrch pridajte vavrín.

Pridajte horúcu vodu.

Zakryte a nechajte stáť 20 minút. Potom nechajte nádoby 20 minút sterilizovať v sušiarni pri 200 ° C.

Uzatvárajte veko pevne.

Uhorkový šalát Nezhinsky varený týmto spôsobom je uložený na chladnom mieste po celú zimu. Súhlasíte, že recept na obrobok je veľmi jednoduchý a jednoduchý a je pripravený veľmi rýchlo.