Uhorky s horčicou na zimu - recept na výborné nakladané uhorky, ako variť.

Horčica uhorky varené na zimu podľa tohto receptu sú chutné a chrumkavé. Nakladané uhorky získavajú nezvyčajnú chuť a zvláštnu originálnu chuť, pričom si zachovávajú všetky svoje prospešné vlastnosti.

Zloženie: horčica, bobkový list, uhorky, cibuľa, cukor, \ t kôpor, ocot, mleté ​​korenie

Popisujeme prípravu morských uhoriek na zimu krok za krokom.

Pre tento recept je lepšie vziať malé uhorky.

Na začiatku sa 1 kg uhoriek umyje a osuší.

Potom nakrájajte na kopu kôpru a 150 g cibule.

Pripravené zložky sa zmiešajú s 350 g suchej horčice, 5 polievkových lyžičiek. lyžice cukru a ¼ čl. lyžice octu.

Táto zmes sa pomaly zahrieva na ohni.

Zatiaľ čo sa hmota ohrieva v ohni, 1 bobkový list sa melie na prášok.

Potom pridajte 1 lyžičku mletého korenia a búšil bobkový list na ohrievanú hmotu. Musíte čakať na varenie a pridať malé uhorky.

Všetky zložky sa jemne premiešajú a kvapaliny sa varia.

Foto: nakladané uhorky s horčicou.

Horúce uhorky spolu s horúcou zmesou v pohári a rýchlo valcované. Banky zabalené a nechali pomaly vychladnúť.

Uhorky varené týmto spôsobom s horčicou sa odosielajú na skladovanie na chladnom mieste. Ak sú nádoby malé, skladujú sa v chladničke.