Uhorky marinované s jablkami bez octu - jednoduchá príprava na zimu.

Nakladané uhorky sú jednou z najobľúbenejších a najobľúbenejších jedál, najmä v zime. Predstavujeme jednoduchý a jednoduchý recept nielen nakladané uhorky, ale rozmanité s jablkami. Varenie uhoriek s jablkami doma trvá minimálny čas, zatiaľ čo sochor je šťavnatý, chrumkavý a veľmi chutný.

Zloženie: listy citrónovej trávy, uhorky, cukor, soľ, jablká

Chcete zvládnuť prípravu tohto najrôznejšieho - potom zásob:

- uhorky;

- jablká;

- listy citrónovej trávy, 10 ks. na brehu, 3 l.

Pre marinádu:

- voda, 1 l.

- soľ, 50 g.

- cukor, 50 g.

Foto: Nakladané uhorky s jablkami

A teraz, nakladané uhorky s jablkami:

Umyjeme uhorky, zbavíme sa jadier a nakrájame ich na plátky, nalejeme vriacu vodu na polievku, potom všetko usporiadame do pohárov.

Listy citrónovej trávy sa tiež umyjú a pridávajú do uhoriek a jabĺk.

Marinádu uvarte a naplňte nádobami, prístrešok po dobu 5 minút.

Potom sa spojíme, opäť varíme a znovu zaplníme 5 minút.

Opakujeme postup ešte raz a otočíme uzávery.

Po ochladení vyberte obrobok na chladnom, tmavom mieste na skladovanie.

Uhorky marinované s jablkami bez octu, varené podľa tohto receptu, sú tvrdé a chrumkavé, sú ideálne na občerstvenie, ako aj akékoľvek mäsové alebo rybie pokrmy.