Tvorba kandizované čerešne doma je jednoduchý a rýchly recept.

Pomerne jednoduchý recept na výrobu kandizovaného čerešňového koláča, ktorý trvá menej času ako klasická metóda.

Zloženie: čerešne, cukor Čas do záložiek: Leto

Foto: Čerešňa pre kandizované ovocie

Pozri tiež: Klasický recept na kandizované čerešne.

Zloženie: 500 gramov čerešní, 250 gramov cukru.

Ako vyrábať kandizované ovocie

Ponorte číre čerešne do vriaceho sirupu. Potom sirup oddeľte, opäť varte, nalejte čerešňu. Ak chcete vychladnúť. Postup sa opakuje, kým sa na čerešni lesknú cukrové kryštály. Zahrejte rúru na 150 ° C a vypnite, označte kandizované ovocie na sušenie. Skladujte vo fólii alebo pergamene. Pre každý sladký zub je kandizované ovocie hodnou alternatívou k cukrovinkám. Kandizované ovocie sa používa aj pri pečení a dezertoch.