Transparentná domáca čerešňová marmeláda - recept na varenie džemu.

Višňový džem je iný ako džem z iných druhov ovocia a bobúľ - nízka kyslosť. Súlad s technológiou varenia vám umožňuje zachovať integritu plodov a urobiť sirup krásnym a transparentným.

Zloženie: voda, kyselina citrónová, cukor, čerešňa Čas na záložku: Pružina, Leto

Ponúkame jednoduchý recept, jednoduchý na výrobu domácej sladkej čerešňovej marmelády. Jasnú chuť sladkej čerešne ocenia skutoční znalci tejto bobule.

Foto. Pitted Cherry Jam

Zložky marmelády: 1 kg čerešní, 1 kg cukru, 1 pohár vody, 2 g kyseliny citrónovej, podľa chuti vanilín.

Ako vytvoriť džem

Čerešne sa umyjú, odstránia sa kosti. Nalejte horúci sirup. Držte 4 hodiny. Zapálený, variť. Odložená na ďalšie 4 hodiny. Potom dovarit do pripravenosti. Na konci pridajte vanilku a kyselinu citrónovú. Hotové balenie v bankách.

Foto. Cherry Jam

Recept je jednoduchý a domácky varený, voňavý a transparentný čerešňový džem bude podľa chuti každého hosťa. Sladké bobule z džemu môžu pôsobiť priamo ako náplň do koláčov a rôznych sladkých jedál.