Tekvica nakladaná sladká na zimu - recept na pôvodný kus, ktorý je trochu ako ananás.

tekvica nakladaná v octe - prázdne pre amatérske, ktorí milujú nakladanú zeleninu a ovocie, a najmä exotické. Chuť hotového výrobku je trochu ako ananás. Diverzifikovať svoj stôl v zime a stojí za to pripraviť tento originálny tekvica prázdne.

Zloženie: cukor, tekvica, ocot

Ako nakladať tekvica ako ananás.

Vezmite zrelé sladké tekvice, odlúpnite a odstráňte semená.

Nakrájame mäso na dostatočne veľké kúsky a mierne uvaríme vo vriacej vode.

Odložte tekvicu z ohňa a nechajte ju vychladnúť priamo v horúcom vývare.

Po úplnom ochladení prepichnite niekoľko kúskov tekvice s drevenou špajdľou, aby ste pochopili, aká mäkká je. Ak sú kusy mäkké, okamžite ich vložte do pripravených pohárov. Ak zostane celkom tuhá, potom ju znovu uvaríme vo vriacej vode.

Nalejte tekvicové kúsky do pohárov, nalejte studenú marinádu, ktorá sa varí na výslednom vývare. Pre marinádu si vezmite štvrtý pohár vývaru, dve poháre deviatich percent octu a jednu pohár cukru.

Naskrutkujte uzávery bez sterilizácie.

Zachráňte prázdne tekvice na chladnom, tmavom mieste.

Recept je jednoduchý, ale chuť je veľmi originálna. Ak máte radi originálne recepty a chute, sladké nakladané tekvice určite vyhovujú vášmu vkusu. Čo ste napísali do recenzií.