Sušené slivky na zimu

Čerešňová slivka označuje podrodinu slivkových stromov av niektorých prameňoch sa nazýva slivka čerešňová, preto by sa mala sušiť ako nie príliš veľká slivka alebo veľmi veľká čerešňa.

Zloženie: čerešňová slivka Čas na záložku: Leto

Vo väčšine krajín Strednej Ázie dochádza k prirodzenému sušeniu na slnku. Je to dobrý spôsob, ak nevenujete pozornosť dobe sušenia a skutočnosti, že ovocie v tomto čase padá do prachu a môže zostať cez muchy. No, problémy s neustálym pohybom paliet so sušeným ovocím na noc v dome a potrebou zabezpečiť, aby nepršalo.

Sušenie slivky v elektrickej sušičke je potrebné s kosťou.

Pri suśení s polovicami sa rozprestiera priveíko a zostáva len jedna koža. Pre zdobenie dezertov je to určite krásne, ale nič viac.

Tu na dne sušičky sú slivky a čerešňové slivky.

Na prípravu čerešňovej slivky na použitie v zime v mäsových pokrmoch sa môže sušiť ako druh marshmallow, len bez cukru. Potom ho stačí nakrájať na kúsky a dostanete veľmi kyslú chuť mäsa alebo syra.

Je možné a dokonca žiaduce použiť zrelé a dokonca aj prezreté slivky. Umyte ho, vložte ho do kotla s hustým dnom a položte ho na tichý oheň.

Nie je potrebné pridávať vodu, slivka bude čoskoro robiť šťavu, a to bude len potrebné miešať a variť, kým pyré je dostatočne hustá.

Po tom sa hmota ochladí a rozomelie sa cez cedník alebo sito, aby sa oddelili kože a kosti.

Vložíme čerešňové pyré do misky na marshmallow s vrstvou do 0,5 cm a sušíme pri 40 ° C 20 hodín.

V rúre je čas prípravy marshmallow pastily 6-8 hodín, pri teplote 90 stupňov, a dvere sú mierne otvorené.

Môžete použiť video recept na výrobu slivkových pást: