Sun-sušené paradajky na zimu - domáce recept na výrobu paradajok sušených na slnku v rúre.

Recept na domáce sušené paradajky v oleji je veľmi jednoduchý a vyžaduje od vás len veľmi málo práce. Ale v zime, takéto sušené paradajky sú skutočným nálezom, ktorý umožní nielen dať odrodu akémukoľvek pokrmu, ale tiež ho nasýtiť vitamínmi. A napriek tomu vám tento prípravok pomôže ušetriť v zime na čerstvých paradajkach. Koniec koncov, ich ceny v tomto ročnom období jednoducho "uhryznú"

Zloženie: škorica, paradajky, rastlinný olej Čas záložiek: Jeseň

Ako variť sušené paradajky doma.

Na tento prípravok sa v zásade hodia všetky rajčiaky. Ale je lepšie, po tom všetkom, používať husté, podlhovasté. Starostlivo umyté ovocie rozdelené na polovice a zložiť na plech, ktorý predtým pokrývajú pergamen. Tento postup vám pomôže vyhnúť sa nalepeniu paradajok na list.

Môžete posypať polovice paradajok svojimi obľúbenými koreninami (napríklad škorica), ale nie soľou. Teraz pošlite paradajky do rúry. Sú dokonale pokryté v mierne otvorenej peci, vyhrievanej na 160 stupňov. Proces môže byť prerušený, zvlhčený v 2-3 stupňoch. Ochota ukáže vzhľad paradajok, ktoré stratia čerstvú elasticitu a zmenia farbu na viac nasýtené.

Teplé, sušené paradajky pevne vložené do sterilných nádob, prikryte vyhrievaným rastlinným olejom a zatvorte viečka.

Udržujte tieto polotovary chladné.

Paradajky sušené na slnkuOlej môže byť úspešne použitý ako plnohodnotná príloha pre mäso, pri príprave pasty, slanej šťavy, pilau, polievok a boršč. Takéto paradajky dodajú pokrmu chutnú farbu a zmenia sa na úžasný pokrm v chuti. Z tohto sochoru môžete ľahko urobiť veľké občerstvenie. Na tento účel jednoducho nakrájajte na kúsky žitného chleba plátky sušených paradajok, posypte ich soľou a /alebo nasekaným cesnakom.