Solený tuk v slanom náleve alebo solenie tuku v slanom náleve - recept na solenie tuku v slanom náleve.

Slanina má mnoho receptov a metód. Ponúkame Vám zvládnuť tento recept a vyskúšať varenie slaniny v slanom náleve. Sochor je veľmi jemný a šťavnatý, pretože sa pripravuje spôsobom mokrého solenia.

Zloženie: bobkový list, sadlo, soľ, čierne korenie, cesnak

Nemyslite si, že soľanka je niečo hrozné. Rovnako ako v tureckom jazyku nazývanom fyziologický roztok. A teraz choď na recept.

Ako variť vrh.

Vezmite jednu veľkú sklenenú stenu kuchynskej soli a pridajte ju do vody, ktorá vyžaduje 1,7 rovnakého skla. Solný roztok sa varí zo soli a vody a nechá sa vychladnúť na 18-20 ° C.

Kým tozluk vychladne, vložte čerstvú slaninu do narezaných pohárov, nakrájame na stredne veľké kúsky, z ktorých každá váži 100-150 gramov.

Rozotrite korenie medzi kúsky blanku: vavrínový list (3 ks), korenie (5 ks), strúhané strúčiky cesnaku (2 ks). Uvedené množstvo korenia sa umiestni do jednej nádoby s objemom 1 liter.

Nalejte slaninu na vychladenú soľanku s korením - soľanka by mala byť o 1 cm vyššia.

Aby ste predišli uduseniu tuku, nezakrývajte nádoby s pokrievkami - lepšie ich prilepte hustou bavlnenou tkaninou. Banky s bravčovou masťou, nechať jeden týždeň na stole v kuchyni pri izbovej teplote. Tentokrát je dosť dobrý na to, aby sa dobre nasolil. O týždeň neskôr, presunúť banky v chladničke.

Príprava slaniny v slanom náleve je dobrá, pretože vôbec nestarne, niea nemení farbu. To môže stáť v chladničke na nejakú dobu. Preto môžete okamžite vyrobiť obrobok vo veľkých množstvách. To je výhoda a tajomstvo tohto receptu na produkciu tuku.

Pozri video: Ako nakladať tuk v slanom náleve a cesnaku.