Solené zelené fazuľky na zimu - jednoduchý recept, ako variť zelené fazuľa (rameno).

Tento jednoduchý recept na solenie vám umožní ľahko a ľahko pripraviť solené zelené fazuľky na zimu. V zime, pomocou tohto prípravku, môžete variť celý rad prvých a druhých kurzov.

Zloženie: soľ, fazuľové struky

Zložky na solenie:

fazuľa - 10 kg

studená voda - 10 litrov

soľ - 500 gr

Ako nakladať zelené fazuľky na zimu.

Na prípravu jemných a šťavnatých bôbov musíte použiť viac mladých strukov s nerozvinutými semenami.

Starostlivo triedite a vyčistite vlákna, umyte, vysušte a pevne vložte do nádoby na solenie.

Pripravte horúcu soľ soli a vody a vylejte vriacu soľanku na fazuľu.

Dajte útlak a vložte ho do špajze alebo iného chladného a tmavého miesta na kvasenie.

Uchovávajte uzavreté na chladnom mieste.

Nakladanie je obľúbenou metódou zberu na zimu a zelené fazuľa podľa tohto domáceho receptu sa kladie jednoducho a rýchlo.