Solené plnené squash - jednoduchý recept na výrobu slanej squash na zimu.

Tento recept na prípravu squash nevyžaduje dlhé tepelné spracovanie samotnej zeleniny. Takto varené lastúry sa však vyznačujú svojou originálnou chuťou a nezvyčajným vzhľadom. Preto je tento recept užitočný pre hostesky, ktoré milujú prekvapiť svojich hostí zvláštnym pokrmom, ale nechcú alebo nemôžu tráviť veľa času na jeho prípravu.

Zloženie: cibuľa, mrkva, petržlen, lastúry, rastlinný olej, 12) cukor, zeler, soľ

Ako variť squash na zimu - solené alebo fermentované.

Na prípravu squashovej tyčinky naplnenej squashom sa zmestí len mladá zeleninová zelenina bez hrubých semien as jemnou tenkou kožou.

Dôkladne umyte mušle, rozrežte pozdĺžne a opatrne odstráňte semená lyžičkou.

Ďalším stupňom konzervácie je príprava mletého mäsa z koreňov zeleru, mrkvy a petržlenu. Všetka zelenina sa musí dôkladne umyť, ošúpať a rozdrviť na menšie.

Potom sa rozdrvené korene prilepia v rastlinnom oleji, pridá sa jemne nasekaná cibuľa a dusí sa na miernom ohni, až kým cibuľa nebude priehľadná.

Potom soľ rozomelíme a naplníme mušľami, ktoré sme zložili do dvoch polovíc a dali do pohárov.

Teraz otočte liatie varenia. Pripravíme ju rozpustením 50 g granulovaného cukru a 60 g soli v 1 litri vriacej vody.

Pripravené mušle nalejte vychladenou soľankou.

BankaZakryte vekom a uložte ho do chladu na skladovanie. Squabs v chlade pomaly pomaly a na jeseň môžu byť jesť.

Takto pripravená slaná squash jednoducho stiera zo stola, ak je podávaná ako nezávislé občerstvenie. Sú dobré a ako doplnok k horúcemu alebo studenému mäsu alebo rybám. Plnené squash vyzerajú veľmi pôsobivo a budú môcť vyzdobiť nielen každodenné, ale aj prázdninové stoly.