Solené paradajky s horčicou na zimu. Starý recept prázdneho je solenie paradajok v studenej ceste.

Tento starodávny recept nálevu bude zaujímať tých domácich milencov, ktorí majú priestor na uloženie, kde sú chladnejšie ako v obývacej izbe. Nebojte sa, pivnica sa nevyžaduje. K dispozícii bude lodžia alebo balkón. V týchto slaných paradajkách nie je žiadna super exotika: mierne nezrelé paradajky a štandardné korenie. Čo je potom vrcholom receptu? Je to jednoduché - chuť v slanom náleve.

Zloženie: horčica, nové korenie, bobkový list, horké korenie, paradajky cukor, soľ, hrášok z čierneho korenia

Obsah

  • 1Ako nakrájať paradajky.
  • 2Ako nakladať paradajky.

Ako nakrájať paradajky.

Berieme vedro s vodou, 2 šálky cukru, polovicu toľko soli, lyžičku korenia, sladké a horké, 10-15 listov vavrínu, suchú horčicu - 100 g, čierny hrášok. Trochu sme ho hnali.

Všetky zložky, ale bez horčice, variť.

Keď tekutina ustúpi, pridajte horčicu a zamiešajte. Solanka sa stala žltkastou a priehľadnou - je pripravená.

Ako nakladať paradajky.

Neberieme žiadnu malú kapacitu. Môže to byť vedro, veľký hrniec alebo sud.

Podľa tradície listy ležíme na dne. Top - vrstva paradajok. Nemôžete položiť každý riadok korenia, len pri pokládke pravidelne hádzať do paradajok.

Plnená kapacita - naplňte soľankou. A potom to robímeNaše babičky - na vrchole malej látky a útlaku.

Solené paradajky varené doma podľa starého receptu sú chutné ako občerstvenie. Môžu byť základom omáčky, občerstvenia, ozdobiť jedlo zo zemiakov.