Solené paradajky na zimu - klasický recept na solenie paradajok v nádobách, sudoch a iných nádobách na solenie studeným spôsobom.

Chrumkavé solené paradajky utrechkom, ale po hodovaní ... - to najlepšie, čo môže byť. Aj keď to, čo mám na mysli, pretože dospelí aj deti milujú rovnako ako chutné solenie v zime. Jedná sa o klasický recept na zber paradajok na zimu chladným spôsobom. Je ľahká, jednoduchá a chutná a na jej prípravu potrebujete minimálne množstvo prísad, úsilia a zdrojov.

Zloženie: petržlen, horký korenie, petržlen, paradajky, zeler, , 12) soľ, kôpor, chren, čierne ríbezle, estragón

Obsah

  • 1Zložky na solenie zelených paradajok.
  • 2Ako nakladať paradajky na zimu v bankách, barel, vaňu studenou cestou.

Zložky na solenie zelených paradajok.

Na prípravu 10 kilogramov nezrelé paradajky je potrebné:

kôpor - 2 kríky;

estragon - 1 puzdro;

feferónka - 1 - 2 struky;

čierne ríbezle - niekoľko listov;

petržlen;

chrenu;

zeler a petržlen.

Ako nakladať paradajky na zimu v bankách, barel, vaňu chladným spôsobom.

Umyté paradajky dajte do nádoby na morenie, pričom nezabudnite presunúť korenie.

Naplňte paradajky soľankou. Zrelé ovocie vylejte silnejšiu nálev. Ale soľanka sama o sebe nemôže byť použitá vôbec - len posypeme paradajkami soľou. Postupom času sa začne šťava a získať solené paradajky vo vlastnej šťave.

Banky snálevové čiapky so solenými paradajkami, zakryte drevené poháre v inej nádobe a zatlačte ich na vrch s niečím ťažkým, ako kameň.

Solenie paradajkovej zelene na zimu je pripravené.

Solené paradajky sú chutné a zdravé domáce prípravky. Ukazuje sa, v zime veľké občerstvenie, skvelý doplnok k rôznym teplých jedál. Napríklad, so zemiakmi v akejkoľvek forme, sú len chutné, dobré a ako doplnok k mäsovým pokrmom.