Solená slanina s cesnakom v jar - suchý veľvyslanec slaniny, domáce solenie recept.

Varenie slaniny s cesnakom podľa tohto jednoduchého domáceho receptu neberie ženy v domácnosti viac ako pol hodiny. Pri varení sa používa tzv. Salámový losos. Pokiaľ je proces jednoduchý a rýchly, môžete ho skontrolovať sami Urobte si čas a začnite variť.

Zloženie: sadlo, soľ, cesnak

Ako nakladať slaninu s cesnakom v suchej plechovke.

  • Čerstvé bravčové mäso (spolu s peľou) sme narezali na štvorcové kusy. Ich približná veľkosť je 5 až 5 cm. Kusov môže byť viac, ale nie menej.
  • Pridajte trochu prevarenej vody k strúhaným strúčikom cesnaku - stačí, aby ste pripravili kašu.
  • Krájaná slanina sa zo všetkých strán treje veľkou stolovou soľou a plní do cesnakovej hmoty.
  • My sme zhutnili do pohára naše kúsky slaniny s cesnakom a soľou.
  • Takto pripravený tuk v nádobe sa nechá sedem dní v chladničke na solenie.

Počas týždňa nasekáme nasolenú slaninu s vôňou cesnaku na tenké plátky a podávame na stôl spolu s kúskami čerstvého chleba.

Môžete ho uložiť s plechovkou v chladničke alebo inde v chlade. A to je možné, po presunutí do obalu alebo mrazuvzdorného kontajnera - v mrazničke. Takéto úspory sú vhodné najmä pre tých, ktorí ju radi jedia veľmi, veľmi tenké.

Okrem tejto metódy, suchý veľvyslanec tuku vbanku možno vykonať a trochu inak.

Pozri tiež video: Salo v pohári v slanom náleve - najchutnejší recept !!!