Snyt - jedlá na zimu. Príprava na polievku z slyti a zelených.

Toto je jeden z najlepších receptov na pichanie. Vďaka pridaniu tepla sa polievka alebo kapustová polievka stáva oveľa chutnejšou, navyše nie je potrebné pridávať veľa soli.

Zložky: cibuľa, snívať, soľ, kôpor Čas na záložku: Pružina, Leto

Ďalším pozitívnym aspektom takého slepého pokusu, ktorý by som považoval za najdôležitejší, je, že pri použití tohto receptu sa zachovajú všetky užitočné vlastnosti šepotu.

Vypnutie varenia

Pripravte si čerstvé listy, aby ste ich umyli, opláchnite a znovu zložte, potom nakrájajte.

Zelenú cibuľu tiež opláchnite a nakrájajte na kúsky.

Urobte to isté s mladým kôprom.

Teraz sú všetky tieto bylinky zmiešané v jednej nádobe, brúsené soľou. Vytlačte šťavu - všetky bylinky pripravte v plechovkách.

Sterilizovať pollitrové a litrové nádoby vo vriacej vode. Tu je približný čas na sterilizáciu: liter nádoby je asi 25 minút; pol litra - asi 20 minút.

Okrem polievky sa tento polotovar z slyti v zime môže použiť na prípravu iných jedál. Ak potrebujete odstrániť nadmernú slanosť odtok, potom len opláchnite vo vriacej vode. Tým sa odstráni prebytočná soľ a pripravená misa sa neprepije.