Slané vodné melóny na zimu - výborný domáci recept na solenie melónov v celých sudoch.

Tento recept na solené melóny vám dá príležitosť hodiť sa na tomto lahodnom bobule, nielen ako obvykle na konci leta, ale počas zimy. Áno, áno, áno - melóny môžu byť konzumované kedykoľvek počas roka. Stačí ich len nakladať. Slané vodné melóny majú zvláštnu chuť a ako veľa.

Zloženie: melóny, cukor, soľ

Ako nakladať melóny v hlavni úplne.

Na prípravu tejto pochúťky sa zvyčajne používajú malé a nezrelé plody.

V prípade solenia je lepšie použiť drevený sud, predvarený vriacou vodou. Vodové melóny, ktoré boli predtým pritlačené na viacerých miestach, sa do tejto nádoby vkladajú kvôli lepšiemu prieniku soľanky.

Solanka pre vodné melóny je iná.

Ak sa 400 g soli a 1,2 kg cukru rozpustí v jednom vedre studenej vody, potom sa v dôsledku toho konzervované melóny stávajú slané.

Pre jednoducho slané melóny sa v jednom vedre so studenou vodou rozpustí 600 alebo 800 g soli. Správne množstvo soli závisí od vašej chuti.

Pripravená soľanka pre vodné melóny sa naleje do suda tak, aby úplne pokrývala položené ovocie.

Zakrývame vodné melóny hustou, čistou handričkou, dreveným kruhom a jarmom a po niekoľkých dňoch dáme obrobok do chladu.

Vodové melóny úplne squash po asi tri alebo štyri týždne.

Sochár musí byť chladený, aby sa zachovala chuť a vlastnosti vodných melónov. Ak budete šetriť na teplom mieste, potom melónyOdporúča sa jesť rýchlo. V opačnom prípade sa môžu kysnúť a zhoršiť.

Solené melóny vyrobené s týmto receptom sú nádherné, exotické a osviežujúce jedlo. Môžu byť použité ako nezávislé občerstvenie, a môžu byť použité ako pikantné prílohu pre mäsové pokrmy. Slané sladké melóny môžu byť použité ako originálny dezert. Krásne krájané a rozložené na tanieri, budú zdobiť každý sviatok tabuľky a dať mu originalitu.