Sladké nakladané papriky plnené zeleninou - ako variť plnené papriky na zimu.

Je ťažké predstaviť si zimný stôl bez príjemnej chuti, s jedinečnými prospešnými vlastnosťami nakladaného čierneho korenia. Jeden vzhľad tejto zeleniny priťahuje a povzbudzuje chuť k jedlu, a v kombinácii s kapustou - jednoducho nemajú rovnaké. V našej rodine, domáce výrobky z tejto zeleniny sú na prémiu! Najmä tento recept je, keď je korenie plnené kapustou a zelenými plnené marinádou ... som urýchlene uistiť, že aj tie neskúsené ženy v domácnosti sa vyrovnať s varením tohto zázraku, a to bude trvať veľmi málo času a úsilia.

Zloženie: bulharské korenie, kapusta, koreň petržlenu, bobkový list, listy ríbezlí ; ], mrkva, zeler, soľ, ocot, hrášok čierneho korenia

Ako variť plnené papriky.

Predtým, než pristúpime k hlavnej časti akcie, vyčistite červené a zelené papriky z „chvostov“, semien, umyte ich, zvnútra ich osolte a umiestnite ich na stôl s otvormi dole. Nechajte to stáť noc.

Nakrájajte mrkvu, zeler, kapustu, petržlenovú vňať a pridajte soľ.

Na druhý deň začneme plniť papriky aromatickou zmesou zeleniny na báze vitamínov.

Na vrchole jamky Perchin pokrýva kruhy mrkvy a zabalí sa do listov zeleru.

Rozprestrite ho hore nohami na čisté plechovky.

Pokryte všetky listy ríbezlí a /alebo čerešní.

Nalejte pripravenú horúcu marinádu.

Chutné korenie marináda sJe ľahké vyrobiť zeleninu: na 6 litrov vody, vezmite 2 litre octu, 500 gramov soli, trochu bobúľ a čierneho korenia.

Udržujte svoje korenie prázdne vo vašej izbe alebo v kuchyni prvých pár dní. Prvé dni - pretrepte poháre. A nakoniec ich zavrite navlhčeným alkoholom alebo vodka celofánom. Hotový obrobok skladujte v chlade.

Pikantné plnené papriky sú dobré ako samostatné jedlo, skvelý doplnok k mäsu a rybám. A s prílohou, ako sú zemiaky a cestoviny, dá šance na akékoľvek iné nakladané zeleniny. Po konzumácii pohára z viacfarebného ostrého korenia v jesennej a zimnej sezóne zvýšite odolnosť rodiny a zvýšite vašu náladu.