Šalát z cukety, paradajok, mrkvy a papriky na zimu

V zime sa tento šalát rýchlo odchyľuje. Zimnú zeleninovú desiatu možno podávať na stôl spolu s mäsovými jedlami, varenou ryžou, pohánkou, zemiakmi. Vaša domácnosť bude spokojná s takým lahodným šalátom s pikantnou a sladkou chuťou, a nie vôbec pikantnou.

Zloženie: zucchini, cibuľa, mrkva, paprika, nové korenie, 12) hrášok z čierneho korenia, paradajky, rastlinný olej, cukor, soľ, ocot, \ t cesnak Čas do záložky: Jeseň

Takýto lahodný šalát z cukety, paradajok, mrkvy a papriky na zimu môže pripraviť každá hosteska. Hlavnou vecou je kúpiť čerstvú zeleninu v období masového dozrievania a pomocou môjho podrobného a nie jeden rok osvedčeného receptu s fotografiami krok za krokom vykonať všetky odporúčané akcie. Zberaný zimný šalát viac ako kompenzuje úsilie. Čas prípravy 1 hodina 30 minút. Všetky prísady sú určené pre 3 litrové poháre.

Zloženie:

  • cuketa - 3 kg;
  • veľká mrkva - 5 ks;
  • bulharské korenie - 3 kg;
  • paradajky - 3 kg;
  • cibuľa - 2 ks;
  • rastlinný olej - 1 šálka;
  • hrášok čierny - 6 ks;
  • nové korenie - 6 ks;
  • cukor - 4 polievkové lyžice. lyžice;
  • soľ - 2 polievkové lyžice. lyžice;
  • ocot 70% - 1,5 polievkovej lyžice. lyžicu.

Ako vyrobiť cuketový šalát na zimu

Umyte čerstvé stredne veľké paradajky a nakrájajte na niekoľko kusov. Dajte do panvy.

Cibuľu nakrájajte na prstene a opražte v rastlinnom oleji.

Pripravte cuketu, najlepšie mladú, očistite kožu, rozrežte cukinu na kúsky. Cuketa varí v panve, v čase 15 minút. Pridáme trochu vody do nádrže tak, aby sa tyčinka nelepila.

Vezmite panvicu na smaženie, dajte na plyn, nalejte rastlinný olej. Na veľký strúhadlo, trieť mrkvu. Posypte mrkvu na panvici, pridajte cesnak. Guláš sme dali na malý oheň asi 20 minút. Po varení sa mrkva a cesnak rozložia do veľkej nádrže.

Pridajte na panvicu rastlinný olej, aby sa korenie uhasilo. Bulharské korenie musí byť nakrájané na krúžky, vložené do panvice a variť, až kým nebude korenie mäkké. Hotové korenie z panvice sa posunie do umývadla.

Uložte nádobu na oheň a varte všetku zeleninu 40 minút. 10 minút pred koncom času pridajte do šalátu čierne korenie, korenie, nové korenie, cukor, soľ a ocot. Neustále je potrebné miešať šalát, aby nedošlo k horeniu.

Šalát z cukety, mrkvy a papriky je v bankách rozložený. Kryty na bankách krútia ručný námorník.

Banky sú umiestnené na tmavom, chladnom mieste, prevrátené a zabalené. V dopoludňajších hodinách vložte do chladničky alebo zostúpte do pivnice. Ak nie je pivnica, potom banky môžu byť umiestnené na balkóne. Čas použiteľnosti šalátu 5 mesiacov.

Chutná úroda! Stojí za varenie!