Rýchly zeleninový šalát s ryžou na zimu

Podľa tohto receptu je paprika s ryžou veľmi jednoduchá a rýchla. Musím povedať, že lahodný zeleninový šalát s ryžou varenou na zimu podľa tohto receptu má určité výhody. Najprv sa rýchlo pripraví.

Zložky: bulharské korenie, bobkový list, cibuľa, mrkva, paradajky, \ t rastlinný olej, ryža, cukor, soľ, čierne korenie Čas na znášanie: Jeseň

Najdlhším procesom je čakať na varenie. Po druhé, môžete ho prebudiť a experimentovať toľko, koľko chcete. Len z jedného zastera - nepridávajte viac pohára ryže, inak bude v polotovare tuhá ryža a to bude suché.

Budeme potrebovať:

  • 3 kilogramy paradajok;
  • 1 kg korenia;
  • 1 kilogram mrkvy;
  • 1 kilogram cibule;
  • 1 šálka ryže;
  • 3 polievkové lyžice soli;
  • 1 šálka cukru;
  • 300 gramov rastlinného oleja;
  • bobkový list;
  • korenie.

Ako variť zeleninový šalát s ryžou na zimu

Najprv musíme vybrať dobrú zeleninu, umyť a vyčistiť. Ďalším krokom je príprava každej zeleniny na varenie.

Paradajky sa dajú rozrezať na krúžky, kocky alebo ako ja, polkruhy.

Mrkva sa musí trieť na veľkom strúhadle.

Pepper môže byť tiež narezaný, ako sa vám páči, nakrájam veľkú kocku.

Cibuľa potrebujekocka rezaného média. Veľký bude vyniknúť príliš veľa v šaláte, a malý, naopak, bude topiť.

Vložte všetky nakrájané prísady do hrnca na varenie, pridajte soľ /pot /korenie, pridajte rastlinný olej a varte na malom ohni.

Po varení varte približne 40 minút.

Na samom konci pridajte ocot, bobkový list a korenie. Varte ďalších päť minút.

Teraz musíte naplniť plechovky šalátom, na závesoch na plechovky.

A vyhárajte čisté kryty. Zeleninový šalát s ryžovým zábalom až do vychladnutia a potom uložený na chladnom mieste na uskladnenie.

Z tohto množstva jedla pochádza asi 9 pohárov o objeme 0,7 litra šalátu.

Ďalším obrovským plusom tohto zimného šalátu je, že je nezávislý. Vzhľadom k tomu, že obsahuje ryžu, je sochár výživný av zime ho možno použiť ako prílohu. Ale s varenými zemiakmi, s maslom a zelenými, tento rýchly zeleninový šalát s ryžou je všeobecne chutný. Bon appetit.