Rýchly kompot z čerešne. Lahodný jednoduchý recept - ako urobiť kompót na zimu.

Rýchly kompót čerešní na zimu je jednoduchšie pripraviť. Použite tento jednoduchý recept a lahodný vínový nápoj vám bude vždy pripravený po celú zimu.

Zloženie: čerešňa, voda, cukor Čas do záložiek: Leto

Zrelé čerešne pre kompóty

Na výrobu sirupu vezmite 1 liter vody z 200 až 400 g cukru. Množstvo cukru závisí na tom, ako sladký druh čerešne si vybral, aby sa kompót.

Ako správne urobiť čerešňový kompót na zimu.

Umyte čerešne, pridajte vodu, vypustite larvy, ktoré sa objavili.

Odstráňte kosti.

Cherry sa rozprestrela v bankách na "vešiak na šaty", nalial studený sirup.

Nádoby sterilizujte na pomalom ohni tak, aby bobule nepraskli (10 minút - 0,5 litrové banky, 15 minút - liter).

Zostáva rýchlo sa rozbehnúť.

Banky, ktoré vychladli, sú skryté v suteréne.

Ako vidíte, recept je jednoduchý a kompót je veľmi chutný. A ak poznáte všetky jemnosti, ako urobiť kompot z čerešní na zimu, potom variť za 20 minút. Jedným slovom - nie je nič jednoduchšie. Vitamín rýchlo čerešňový kompót je dobrý nápoj pre každý stôl. Je užitočná v zime iv dennom a slávnostnom menu.

Kompót z čerešne na zimu - foto.