Rýchlo solené uhorky v sáčku jabĺk.Ako urobiť - rýchly recept od bachelor suseda.

Tento nádherný rýchly recept na solené uhorky som sa naučil od suseda. Človek žije sám, nie kuchár, ale je pripravený ... olizuješ si prsty. Jeho recepty sú vynikajúce: rýchle a chutné, pretože človek má veľa starostí a nie je dosť času na problémy s dedinami.

Zložky: čerešňové listy, uhorky, petržlen, soľ, kôpor, 12) čierne ríbezle, čierne korenie, cesnak, jablká.

A tak, ako rýchlo pripraviť slané uhorky v obale. Zdieľam tento jednoduchý recept so všetkými čitateľmi po tom, ako som to vyskúšal sám. Solené uhorky na jej dacha, páčilo sa mi to, a skutočnosť, že nalievanie nie je nutné variť slanej vody.

Tento rýchly recept na solenie si vyžaduje, aby ste sa vopred pripravili:

- Uhorky - 1 kg,

- Jablká (zelené odrody sú lepšie) - 2 ks. (priemer)

- čierne korenie - 10 hrachu

- Cesnak - 1 hlava (malá)

- Čierne ríbezle (list) - 8-10 letákov

- Čerešňový list - dostatok 3 listov

- Kôpor a petržlen - jedna malá banda

- Tabuľka so soľou - 3. lóže.

- Balenie z celofánu.

Varenie solené uhorky v obale:

Uhorky treba umyť a vysušiť na uteráku.

Po vysušení sa uhorky musia napichnúť špajdľou alebo len vidličkou, a uhorky sa dajú nakrájať nožom. Tieto manipulácie sú nevyhnutné pre rýchle namáčanie uhorky uhorky a jej rýchle solenie.

Potom ich dajteplastové vrecúško, môžete samozrejme vziať akékoľvek balenie. Napríklad pohár alebo hrniec, ale v balení je jednoduchý a pohodlný.

Priamo v balení nalejte uhorky s korením a soľou. Tam tiež dať jablká, nakrájame na malé plátky. Balenie intenzívne pretrepte, aby sa korenie dobre premiešalo so skutočnosťou, že sme mierne nasolení a nechali pri izbovej teplote. Po 4 - 5 hodinách sa môžete znovu naladiť, pretože Rýchlo solené uhorky a jablká sú pripravené.

Som si istý, že tento jednoduchý a rýchly recept na chutné solené uhorky nenechá nikoho ľahostajného. Koniec koncov, tieto uhorky môžu byť pripravené veľmi rýchlo: priamo na piknik alebo pred príchodom hostí.