Rýchlo solené uhorky - ako rýchlo variť solené uhorky.

Mnohé dámy by chceli naplniť svoj arzenál receptov v každej prípravnej sezóne. Ponáhľam sa zdieľať s ostatnými gazdinkami taký originálny, nie „unavený“ a jednoduchý recept na domáce morenie rýchlo nasolených uhoriek s pridaním kyslej limetkovej šťavy.

Zložky: nové korenie, vápno, mäta, uhorky, cukor, 12) soľ, kôpor, hrášok z čierneho korenia

Ingrediencie pre solené ryby:

- samozrejme, uhorky - 1,5 kg;

- kôpor (zväzok so slnečníkmi);

- čierne korenie (hrášok) - 6-7 hrachu;

- nové korenie -4 -5 hrachu;

- mäta (lepšie „korenie“, ale ak nie, odchádzajú všetky odrody) - 4-5 vetvičiek;

- cukor - 1 čaj. chaty;

- soľ - 3.5 tabuľka. chaty;

- a samozrejme, vápno - 4 stredne veľké veci.

Ako urobiť solené uhorky s limetkovou šťavou.

Po zozbieraní všetkého, čo potrebujete na nakladanie uhoriek podľa tohto domáceho receptu, môžeme začať variť.

Ak chcete začať, buďte v mažiari hrachu dvoch druhov korenia a časti soli (2,5 polievkovej lyžice. Boxy).

S limetkami už umytými a dobre utretými pred vlhkosťou odstránime kôru jemným strúhadlom a pridáme ju do zmesi mletej soli a korenia.

Z citrusových plodov "zbavených" týmto spôsobom vytlačte šťavu.

Jemne nakrájajte mätu a kôpor - listy a stonky spolu, neoddeľujte.

U predom umytých uhoriek sa uistite, že ste na oboch stranách narezali hroty a rozrezali každú uhorku na 2 až 4 kúsky.Koľko kusov dopadne, závisí od veľkosti.

Preneste uhorky do hlbokých nádob a prikryte ich zmesou malty, zalejeme limetkovou šťavou a dôkladne premiešajte.

Potom pridajte zvyšné nasekané zelene so soľou do uhoriek a znova premiešajte.

Rýchlo solené uhorky s limetkovou šťavou, varené podľa nášho originálneho receptu, môžete vyskúšať za pol hodiny. Kŕmenie na stole sa odporúča odstrániť lepkavé soli z uhoriek a zbaviť sa prebytočných zelených.

Takýto recept na rýchle uhorky uhorky je veľmi vhodný z kategórie "hostia na prahu". Ľahko solené uhorky varené na ňom sa vyznačujú svojou "zaujímavou" vôňou a príjemným kyslým vápnom.