Rýchlo nakladaná kapusta v pohári - rýchle varenie, krok za krokom recept s fotografiami

Nakladaná kapusta, na rozdiel od fermentovanej, dosahuje stupeň pripravenosti v oveľa kratšom časovom období v dôsledku používania octu a cukru v marináde. Preto, ak použitie octu nepoškodí vaše zdravie v žiadnom prípade, a chcete vyskúšať kapusta čo najskôr, potom tento recept na nakladané instantné kapusta je pre vás.

Zložky: voda, kapusta, mrkva, rastlinný olej, cukor, 12) soľ, ocot, cesnak Čas na záložku: Zima, Leto, , ) Jeseň

A takbudeme potrebovať :

kapusta 2,5 kg,

mrkva - 300 g,

cesnak - 1 veľká hlava,

voda - 1 liter,

cukor - 1 šálka,

rastlinný olej - 1 šálka,

ocot 9% - 1/2 šálky,

soľ - 2 polievkové lyžice.

Obsah

  • 1Varená kapusta.
  • 2Ako variť marinádu na rýchlo nakladanú kapustu.

Varená kapusta.

Rýchle varenie receptov krok za krokom.

Vyčistíme kapustu z poškodených listov, umyjeme a rozdrvíme.

Mrkvu čistú, umyť, trieť na hrubom strúhadle.

Ošúpte a nakrájajte cesnak na tenké plátky.

Zelenina sa mieša v jedlách s vhodným objemom, ale nebrúsi.

Zmiešaná zelenina sa uvádza v pripravených čistých plechovkách miernepodvrtnutie (bez závislosti).

Ako variť marinádu na rýchlo nakladanú kapustu.

Pridajte soľ, cukor a rastlinný olej do vriacej vody. Keď marináda varí - pridajte ocot a vyberte z tepla.

Nalejte horúcu marinádu do plechoviek naplnených kapustou.

Zatvorte plastovými krytmi a nechajte jeden deň v teplej miestnosti.

Po dni sa môže marinovaná instantná kapusta odstaviť v pivnici, chladničke alebo inej chladnej miestnosti.

Plne varená kapusta sa posudzuje po 3 dňoch. Ale väčšina z nich sa začne „snažiť“ o 2-3 hodiny potom, čo ju naplnili marinádou.

Tak len si rýchlo nakladané kapusta. Súhlasíte, že tento recept na marinovanú instantnú kapustu je veľmi jednoduchý a ľahko sa robí doma. Bon appetit!