Rýchle uhorky

Leto je v plnom prúde a je čas premýšľať o vytvorení chutných domácich príprav na zimu. Pickles - jedna z najobľúbenejších zimných pochúťok. Dnes vám poviem, ako môžete urobiť vynikajúce domáce instantné uhorky.

Zloženie: čerešňové listy, voda, listy bobúľ, listy chrenu, listy čiernych ríbezlí ; 11], uhorky, cukor, soľ, kôpor, čierne korenie, cesnak ; [PDN 17]Čas do záložky: Leto, jeseň

Jasný a jednoduchý krok za krokom je vhodný aj pre začiatočníkov v konzervárenstve. Rýchle uhorky môžete variť v priebehu niekoľkých hodín.

Zloženie:

  • čerstvé uhorky - 1 kilogram;
  • uhorky - 2 kusy;
  • cesnak - 1 hlava;
  • hrášok čierny - podľa chuti;
  • granulovaný cukor - 1 polievková lyžica.
  • soľ - 2 polievkové lyžice;
  • voda - 1 liter;
  • greeny na marinádu (listy čiernych ríbezlí, listy chrenu, lístie čerešní atď.) - podľa chuti.

Ako voňavé koreniny pre marinádu používajte tie bylinky a listy, ktoré milujete. Ak ste ešte nikdy neválcovali uhorky, odporúčam začať zmesou kôpru, čierneho korenia, listov chrenu a listov čiernych ríbezlí.

Ako rýchlo nakladať uhorky a chutne

Uhorky dôkladne opláchnite, odrežte chvosty alebo len jemne odlúpnite kožu z zadku a nalejte na ňu studenú vodu.

Dajte uhorkyvariť vo vode po dobu 3-4 hodín pri teplote miestnosti. Čím viac uhoriek trvá na tom, tým rýchlejšie ich nakladá.

Namočené uhorky a zelene vložte do marinády vo vrstvách v trojlitrovej nádobe. Podľa vlastného uváženia si môžete marinádu ľubovoľne nakúpiť uhorky a zelené. Hlavná vec je rovnomerne rozdeliť všetky ingrediencie tak, aby domáce rýchle uhorky mali rovnakú chuť.

Pridajte do nádoby niekoľko uhoriek. To sa robí tak, že čerstvé uhorky sú s väčšou pravdepodobnosťou "uchopiť".

Varte vodu na samostatnej panvici. Pridajte k tomu soľ a cukor, dôkladne premiešajte. Naplňte uhorky vriacou soľankou a zatvorte veko.

Môžete skúsiť domáce nakladané instantné uhorky do niekoľkých hodín po naliatí vriacej vody na všetko. Odporúčam, aby ste ich ráno zobrali, potom večer budú pripravení. Ak chcete variť solené uhorky, potom len nalejte marinádu priamo do hrnca s nasiaknutými čerstvými uhorkami a nepridávajte tie solené. Bon appetit!