Rozmanitá zelenina marinovaná na zimu bez sterilizácie - jednoduchá a chutná

Marinovanie zeleniny na zimu je bežnou vecou. Ale niekedy, keď príde čas vychutnať si jedlo, túžby príbuzných sa nezhodujú. Niekto chce uhorky a niekto chce paradajky. To je dôvod, prečo v našej rodinnej nakládaný zeleninový tanier je už dlho veľmi populárny.

Zloženie: bulharské korenie, cuketa, bobkový list, cibuľa, mrkva, \ t uhorky, paradajky, kôpor, chren, karfiol, hrášok z čierneho korenia, cesnak Čas do záložky: Leto, jeseň

Pre nás je to najlepší spôsob, ako zachovať dary leta. Dodatočným bonusom receptu je, že môžeme zeleninu konzervovať bez sterilizácie. Ako vyrobiť lahodný marinovaný tanier rôznych druhov zeleniny na zimu, som rád, že vám môžem povedať v mojom postupnom recepte s fotografiou. Postupujte podľa mojich jednoduchých odporúčaní a zeleninový tanier v zime poteší vašu rodinu.