Recept na solené uhorky vo vlastnej šťave.

Každý pravdepodobne skúšal solené uhorky. Zdá sa, že recept je taký dokonalý, že nie je čo dodať. Ale nebolo to tam! Dnes upečené uhorky uvaríme vo vlastnej šťave! Recept je veľmi jednoduchý, ale výsledok - prekoná všetky očakávania!

Zloženie: uhorky, soľ

Ako chutné a správne solené uhorky v ich vlastnej šťave.

Podstatou prípravku je, že uhorka je nahradená uhorkovou šťavou, ktorá skutočne uhorky upokojí.

Na to potrebujeme vybrať uhorky, z ktorých urobíme šťavu. Každý bude robiť: veľké a malé, krásne a nie krásne - už na tom nezáleží! Hlavná vec je, že musia byť najprv vyčistené, potom trieť cez sito alebo použiť mixér na to, môžete použiť odšťavovač, a potom všetko podľa tohto, alebo iný recept sa vám páči, len s šťavou uhorky miesto vody.

Uhorky sú jemné, šťavnaté, vhodné ako občerstvenie a ako klinec gastronomického programu. Takže pokračujte a nebojte sa experimentovať! Úprimne dúfame, že tento spôsob varenia solené uhorky sa stane jedným z vašich obľúbených receptov.