Púpava jam. Recept: ako urobiť a ako užitočné púpava jam.

Púpava pripravená podľa tohto receptu môže byť nazývaná jedným z najužitočnejších. Jeho nespornou výhodou je, že môže zmierniť alebo úplne vyliečiť také choroby ako otrava, zápcha, kurděje, aterosklerotické plaky, ochorenia pečene a žalúdka, vysoký krvný tlak a mnoho ďalších.

Zloženie: voda, citrón, púpava, cukor Čas na znášanie: Pružina

Ak chcete tento „slnečný“ kvet púpavy, budete potrebovať:

- Púpava hlavy alebo kvety, 400 ks. - cukor, 1,5 kg - Citrón, 2 ks. - voda, 1 l.

Rezané citróny a varíme spolu s púpavami po dobu 10 minút. Rezervácia na 1 deň. Vytlačte hmotu, prefiltrujte infúziu, nalejte do nej cukor a varte 20-30 minút. Rozliate v sterilizovaných nádobách a navinúť.

Tento chutný a zdravý džem skladujte z púpav v pivnici alebo suteréne. Vzhľadom k tomu, jam sa ukáže byť pomerne koncentrovaný, potom použite opatrenia - 1 polievková lyžica. - táto suma je pre dospelého celkom dostatočná.

Fotografia. Púpava jam.

No, to je asi všetko. Teraz viete, a ako užitočné džem z púpavy je a ako urobiť púpava jam na zimu. Zdravie pre nás všetkých a dobrá nálada.