Prírodné konzervované slivky bez polovíc cukru vo vlastnej šťave sú najlepším receptom na prípravu sliviek na zimu.

Ak použijete tento recept a varené konzervované slivky s polovicami cukru na zimu, potom v zime, keď si chcete spomenúť na leto, môžete ľahko urobiť slivkový koláč alebo ochutený kompot. Odporúčame náš jednoduchý a najlepší recept na slivkové polotovary na zimu, ktoré vám pomôžu správne pripraviť toto ovocie doma.

Zloženie: slivky

Ako uchovávať slivky v poloviciach - krok za krokom.

Moje ovocie (odrody sliviek nezáleží).

Opatrne ich rozrežte na polovice, potom odstráňte kosti.

Teraz rozkrájajte polovice sliviek pevne narezané do pripraveného pohára. Naplnenú nádobu prikryte vekom, dajte na panvicu s horúcou vodou (voda by mala pokrývať 3/4 pohárov) a sterilizujte (čas, keď poháre zostanú vo vode od momentu varu, závisí od objemu: 1 liter - 25 minút a 1,5 litra - 15 minút).

Skladujte prírodné konzervované slivky ,pripravené podľa tohto receptu - polovice bez cukru v ich vlastnej šťave pri teplote miestnosti.

Na konci receptu dávam nápad: vybrať si elegantné poháre na konzerváciu. Potom môže byť chutný prírodný prípravok sliviek darček, keď idete na návštevu.