Prírodné černice s cukrom vo vlastnej šťave: minimálne varenie, maximálne užitočné vlastnosti.

Jednoduchý a ľahko variteľný recept na ostružiny vo vlastnej šťave. Hotový výrobok sa najviac podobá chuti čerstvých plodov.

Zloženie: ostružiny, cukor Čas záložiek: Leto

Chutné a sladké černice s cukrom.

Recept na varenie

Mokré ostružiny vopred namočte, posypte ich vrstvami cukru a potom ich umiestnite na chladnom mieste 4 až 6 hodín.

Nalejte bobule do pohárov. Zahrejte šťavu a nalejte na ňu bobule, potom zatvorte viečka a pasterizujte 15 minút.

V prípade 1 kg bobúľ odoberáme 300 - 400 gramov cukru.

Na výrobu nápojov sa používajú ostružiny vo vlastnej šťave. Môžete jesť okamžite z nádoby, a môžete ozdobiť pečivo. Bon appetit!