Prípravky na squash, lahodný šalát z cukety a paradajok na zimu, recept je krok za krokom a veľmi jednoduchý, s fotografiami

Cuketa šalát, recept Ankl-bens, veľmi ľahko pripraviť. Nie je čo smažiť. Hlavná vec, ktorá bude vyžadovať určitý čas, je príprava potrebnej zeleniny. Ak chcete tento vynikajúci cuketa šalát na zimu potrebujeme:

Zloženie: bulharské korenie, voda, cuketa, cibuľa, horké korenie, \ t rastlinný olej, cukor, soľ, paradajkový pretlak, ocot, mletý korenie ], cesnak Čas do záložky: Leto, jeseň

ošúpaná cuketa - 2 kg,

\ t

Bulharská paprika - 5 kusov,

Cibuľa - 10 ks,

paradajky - 10 ks,

voda - 1 liter,

rastlinný olej - 250 g,

paradajkový pretlak - 250 g,

cukor - 250 g,

soľ - 2 polievkové lyžice,

Ocot 9% - 2 polievkové lyžice.

môžete pridať, ak si želáte:

cesnak - v akomkoľvek množstve, podľa chuti,

chilli alebo mleté ​​korenie.

Šalát z cukety na zimu zo špecifikovaných katolíckych výrobkov získal približne 5 litrov.

A tak, ako variť šalát z paradajok a cukety.

Moja squash, škrabanie hornej kože, ak je cuketa stará, vyčistite jadro a nakrájajte na malé kocky (2x2x2 cm).

Ošúpajte cibuľu a nakrájajte ju na polovice krúžkov alebo štvrtí, ak je cibuľa veľmi veľká.

Sladké bulharské korenie, odstráňte jadrá so semenami a nakrájajte na približne rovnaké kocky.

My paradajky, odstráňte kožu a rozomieľajteakejkoľvek forme. Môžete dokonca len rošt.

Ak dáme cesnak, očistíme ho, umyjeme a rozomelíme akýmkoľvek spôsobom, ktorý je pre vás vhodný.

Časovo najnáročnejší proces skončil. Teraz samotná technológia, ako pripraviť šalát z cukety.

Všetky varené zeleniny sa skladajú v hrnci správnej veľkosti.

Pridajte vodu, rastlinný olej, paradajkový pretlak, soľ a cukor.

Všetko dôkladne premiešajte a zapálte.

Keď squashový šalát varí - pridajte ocot a nasekanú cibuľu.

Šalát miešajte pravidelne ďalších 10-15 minút

.

Teraz pridajte nakrájanú cuketu a počkajte, kým sa varí.

Po varení varte ďalších 10-15 minút.

Teraz pridáme nakrájanú papriku, varíme a varíme ďalších 10-15 minút.

Teraz je na rade paradajky, cesnak a feferónka (ak ich pridáte).

Znova všetko dajte do varu a nechajte ho variť 10-15 minút.

POZOR: pamätajte, že počas varenia musia byť naše domáce cukinové prípravky pravidelne, ale jemne premiešané!

Náš cukinový šalát, horúci, ležať v pripravených plechovkách, prikryjeme viečkami (COVER, ale NIE točíme) a sterilizujeme vo vhodnom hrnci. Čas potrebný na sterilizáciu šalátu z paradajok a cukety závisí od veľkosti plechoviek. A až potom otočíme veka a otočíme plechovky hore nohami.

Domáca príprava na zimu bola doplnená o jednu veľmi chutnú a najdôležitejšie na prípravu squashušalát.

Tento cuketa šalát je tiež cenný, pretože si môžete urobiť ďalšie konzervy squash šaláty založené na ňom. Napríklad šalát z cukety a mrkvy, baklažán a cuketa šalát.

Skúste, experimentujte, potešte sa novými chuťou vašich príbuzných a hostí!