Príprava na nakladanie z čerstvých uhoriek na zimu

Rassolnik, ktorého receptom je povinné pridanie uhoriek a uhoriek, šalátový vinaigrette, šalát "Olivier" ... Ako môžete prezentovať tieto jedlá bez pridania nakladaných uhoriek? Špeciálna príprava na šaláty z uhorky a uhorky, pripravená na zimu, vám pomôže v správnom okamihu rýchlo zvládnuť úlohu. Všetko, čo je potrebné, je jednoducho otvoriť pohár uhoriek a pridať ich do správnej misky.

Zložky: voda, cibuľa, uhorky, rastlinný olej, cukor ; 12) soľ, ocot, cesnak Čas do záložky: Leto, jeseň

Navrhujem, aby ste tiež urobili taký obliekanie uhorky a krok za krokom Vám pomôže ľahko a ľahko zvládnuť takéto uchovanie. Takýto prípravok pre nakladané uhorky pre pracovnú hostesku, značne šetrí čas pri varení jedál.

Ako vyrábať uhorky na morskom náleve

\ t

Tento prípravok môže byť vyrobený z zarastených a veľmi veľkých uhoriek. Vyčistite ich z hrubej kože a očistite semená (v prípade potreby). Pohodlne zarastené sudy uhoriek, najprv vyčistené škrabkou, potom rezané pozdĺžne a z výsledných "lodí", odstrániť semená lyžičkou. Nakrájajte uhorky na kocky 5 milimetrov.

Nakoniec by sme mali dostať 800 gramov hotového krájania uhorky.

Cibuľa (150 gramov alebo 4 stredné cibule) olúpaná a narezaná na štvrtiny.

Môžete nakrájať cibuľu apolovice prstene, ale s ďalším použitím takýchto obväzov v šaláte, polkruhy budú vyzerať menej esteticky.

Cesnak potrebujeme 3 veľké klinčeky. Strih na vlastnú päsť. Preskočil som tlač. Je to jednoduché a rýchle.

Zmiešajte uhorky, cibuľu a cesnak. Pridajte 60 gramov (3,5 lyžíc bez šupiek) cukru, 30 gramov (1 polievková lyžica s veľkým šmýkačkou) soli, octu 9% - 40 mililitrov, rastlinného oleja - 50 mililitrov.

Všetko jemne premiešajte lyžičkou a cez noc vložte do chladničky.

Ráno sledujeme nasledujúci obrázok: uhorky dávali šťavu a úplne ponorili do soľanky.

Takže je čas začať konečnú fázu. Nalejte jedlo do hrnca a obsah varte presne 5 minút.

V súčasnosti sterilizované plechovky. Nalejte horúci blok do pripravenej nádoby. Najlepšie je použiť poháre s malým objemom, výhodne dokonca menej ako 500 gramov. Mám všetky 4 výrobky zo 4 plechoviek po 180 gramoch a 1 plechovku 300 gramov.

Morka je uzavretá sterilnými viečkami a skrútená. Potom ho na jeden deň prikryjeme teplou prikrývkou a potom ho uskladníme na chladnom mieste.

Takéto obloženie uhoriek pre polievky a šaláty v zime bude len čarovnou paličkou pre každú gazdinku. Všetko je už vyčistené a narezané, len otvorené a roztiahnuté - aj keď je v náleve, aj keď je to vinaigrette.