Poľovnícke párky - domáce klobásy na varenie.

Varené domy, poľovnícke klobásy nemožno porovnávať so zakúpenými salámami. Po ich vytvorení budete cítiť chuť skutočnej klobásy. Poľovnícke párky totiž neobsahujú žiadne umelé príchute, iba mäso a korenie.

Zložky: nové korenie, koriander, majoránka, cukor, bravčové mäso, ; 12) soľ, teľacie mäso, mleté ​​korenie

Na 1 kg chudého bravčového mäsa si vezmeme ½ kg teľacieho mäsa, 10 g cukru, ½ lyžičky koriandra, 2 g majoránky, 40 g soli, 3 g čierneho mletého korenia, 1 g nového korenia a 2 šálky vývaru.

Ako urobiť domáce klobásy v čreve.

Oba druhy mäsa narezávame na malé kúsky, posypeme soľou, cukrom, mletým korením (majoram, koriander, korenie a čierne korenie). Vydržať v chladnej noci tak, aby bola nasýtená korením. V dopoludňajších hodinách rozdrvíme v mlynčeku na mäso, zalejeme vývarom a premiešame.

Ďalšia príprava spočíva v tom, že sa tvoria salámy, t. naplnenie škrupiny. K tomu berieme tenké dobre premyté črevá (bravčové mäso, teľacie mäso, jahňacie mäso) a naplníme ich naplneným mletým mäsom cez upínací prípravok, naskrutkovaný na mlynček na mäso.

Robíme z nich 20 cm dlhé, nie viac. Každý z nich uviazame na začiatku a na konci reťazcom a potom spojíme oba konce dohromady, aby sme vytvorili prsteň.

Na horúci dym a dym visíme mäsové polotovary. Po údení varíme na nízkej teplote asi pol hodiny. Sú uloženéNiekoľko mesiacov sú na chladnom mieste.

Poľovníctvo domáce klobásy - veľký horúce mäso občerstvenie na dovolenku. Okrem toho sú v zime veľmi chutné s dusenou kyslou kapustou, pridanou do polievky - výrazne ovplyvňujú jej chuť a vôňu. Prípadne môžete s nimi jednoducho uvariť výborné sendviče pre celú rodinu.

Video: Lovecké klobásy (recept).