Plnené squash s bulharským korením marinované na zimu - lahodný recept na marinované squash squash.

Miska z tekvice tekvice - to je názov pre squash. Varené podľa tohto receptu s tanierom lastúr je skvelým doplnkom k akémukoľvek pokrmu. Podľa ich chuti, squash, rozdrvené s koreňmi, môže úspešne súťažiť so všetkými svojimi obľúbenými uhorky. Tajomstvo spočíva v úžasnej schopnosti squashu absorbovať rôzne pachy vo svojej buničine.

Zloženie: bulharské korenie, koreň petržlenu, mrkva, mušle, cibuľa, cukor, zeler, soľ, mleté ​​korenie

Ako nakladať tekvica s paprikou.

Marinovanie squash začína s potrebou vziať voňavé korene - mrkva, zeler, petržlen, cibuľu (môžete hlavu zelenej cibule). Dôkladne ich opláchnite a nabrúste ich veľmi tvrdým nožom.

Jemne nasekaná zeleninová zmes by mala byť solená, ochutená mletým korením, premiešaná a vystavená zhnednutiu v oleji na slabom plameni. Vyprážanie („prechádzanie“ vo francúzštine) zmäkčí zeleninu, zachová jasnú mrkvovú farbu našich „plniek“ a vonných éterických olejov z koreňov.

Squash na morenie v marináde je lepšie vybrať si zrelosť mlieka - s jemnou pokožkou a bez semien vo vnútri. Je potrebné ich umyť, znížiť na polovicu a vyčistiť jadro, alebo urobiť tekvica "panvicu", odrezať hornej časti squash a tiež vystrihnúť buničiny so semenami.

Teraz ostáva len napchať naše tekvice v tvare misky voňavým, miešané až do homogénnej náplne.

Preložte plnené ovocie do nádoby a nalejte predvarenú studenú marinádu, ktorá sa varí v množstve: 50 gramov cukru a 60 gramov soli na 1 liter vody.

Napchaná tekvica z misky je uložená na tmavom, chladnom mieste, potiahnutom plastovým vekom alebo zviazaná plachtou.

Vďaka zhnednutiu si náplň počas celého skladovania zachováva krásnu a chutnú oranžovú farbu. Nakladaná squash plnená paprikou v zime preto nielen prekvapí vašich hostí vôňou a chuťou, ale stane sa aj jasným „vrcholom“ Vášho stola.