Pikantný uhorkový šalát na zimu

V lete sa uhorky dokonale konzumujú jednoducho soľou a korením. V zime, pripravené na tento recept pre budúce použitie, uhorky pripomínajú vôňu a sviežosť v júli. Pikantný uhorkový šalát na zimu je veľmi jednoduchý na prípravu, na dokončenie všetkého nezaberie viac ako 60 minút.

Zloženie: cibuľa, uhorky, cukor, soľ, kôpor, ) ocot, mleté ​​čierne korenie, cesnak Čas záložiek: Leto, jeseň

Po nakrájaní šalátu by mal šalát stáť 24 hodín, kým sa šťava nevyčnieva. Sochor je chutný a chutný, dobre udržiavaný. Ale pre záchrannú sieť som napriek tomu dal banky do chladničky. Ako variť lahodný pikantný uhorkový šalát na zimu Vám poviem podrobne v mojom recepte s fotografiami ilustrujúcimi varenie.

Zloženie:

  • uhorky - 2 kg;
  • cibuľová cibuľa - 4 ks;
  • cesnak - 1 hlava;
  • soľ - 2 polievkové lyžice;
  • cukor - 2 polievkové lyžice l.;
  • ocot - 4 polievkové lyžice.
  • horčica - 2 polievkové lyžice.
  • kôpor - 10 g;
  • mleté ​​čierne korenie - na špičke noža.

Ako variť uhorkový šalát na zimu

\ t

Pripraviť potraviny, ktoré potrebujeme na výrobu pikantného šalátu. Odstráňte šupku z uhoriek.

Nakrájajte na malé kúsky.

Cibuľu nakrájajte a nakrájajte.

Nakrájajte cesnak na plátky.

Kôra jemne nasekaná.

Vložte všetky zložky šalátu do veľkej nádoby a opatrnepremiešajte to.

Nechajte jeden deň v nádobe s vekom, z času na čas dobre premiešajte.

Banky umyť s teplým roztokom sódy, s použitím 1 polievková lyžica. lyžica na 1 l. voda, oparená vriacou vodou a sterilizovaná. Robím to v peci vyhrievanej na 100 stupňov. Dobre prikryte, aby ste sa umyli v roztoku sódy a tiež vložte do predhriatej rúry.

Pripravený pikantný uhorkový šalát umiestnite do pohárov a zatvorte skrutkovacími viečkami alebo navinúť

Tento šalát z uhoriek pripravte na zimu na tmavom, chladnom a dobre vetranom mieste.