Pickles - recept na zimu, ako správne nakladať uhorky: studený, chrumkavý, jednoduchý recept, krok za krokom

Solené uhorky sú tradičným pokrmom z uhoriek mnohých slovanských kuchýň a solenie uhoriek studeným spôsobom sa v poslednej dobe stáva čoraz dôležitejším. Počasie je stále teplejšie a teplejšie. A tak prejdite k prípadu.

Zloženie: voda, koreň chrenu, bobkový list, čerešňové listy, listy ríbezlí , uhorky, soľ, kôpor, čierne korenie, cesnak ; [PDN 17]Čas do záložky: Leto, jeseň

Obsah

  • 1Ako okoreniť na zimu studenou cestou.
  • 2Ako pripraviť nálev pre nakladané uhorky?

Ako správne nakladať uhorky na zimu chladným spôsobom.

Príprava na solenie sa začína tým, že uhorky triedime do rôznych nádob podľa veľkosti. Soľ bude v trojlitrovej nádobe. Preto pôjdeme dole veľké uhorky, a na hornej vrstve menšie.

S mojou a nasiaknuť naše uhorky na 2-4 hodiny.

Medzitým sa postaráme o to, aby sme mali všetky potrebné koreniny na solenie. Počet korenín sa uvádza na základe jednej 3-litrovej nádoby:

kôpor - jedno malé kvetenstvo;

bobkový list - 1-2 listy;

cesnak - 2-3 strúčiky;

čerešňové listy - 2-3 ks;

listy ríbezlí - 2-3 ks;

listy chrenu - jeden veľký list;

koreň chrenu - kúsok 5-10 gramov;

čierne korenie - 5-10 ks.

banky na umývanie riadu s detergentomriad, môže sóda, opláchnite dobre a suché na slnku. Ak nie je slnko, potom je lepšie sterilizovať.

Ďalším krokom je uvedenie našich usadených uhoriek do pohárov. Nadol - väčší a zhora - menší. Ležali sme čo najtesnejšie. Snažíme sa mať menej voľného priestoru, ale bez fanatizmu. Vypočítame počet uhoriek, takže 3 polievkové lyžice soli (s HIT) a všetky vyššie uvedené korenie by sa zmestili do pohára. Malé korenie by malo spadnúť do medzier medzi uhorkami a listy by mali tvoriť vrchnú vrstvu.

A teraz najdôležitejšia vec!

Ako pripraviť soľanku na nakladané uhorky?

Veľmi jednoduchý. Môžeme povedať, že je vo vašom kohútiku. Teraz len zalejeme vodu z každého kohútika do každej nádoby, až kým nevyplní celú nádobu. Banka plná - zatvoriť plastové veko a v suteréne pre morenie a skladovanie. Jedným slovom - na zimu. To je najjednoduchší recept na nakladané uhorky.