Pepper v paradajke na zimu - jednoduchý recept na varenie papriky v paradajkovej omáčke.

Vyskúšajte recept na „Pepper Tomato“ z ľahko dostupných potravín. Čas na prípravu tejto domácej prípravy, bude trvať niečo viac ako hodinu. Ale ovocie vašej práce, samozrejme, poteší domácnosť a vy v zime.

Zloženie: bulharské korenie, soľ, paradajková šťava, ocot.

Zložky potrebné na prípravu:

- Bulharské korenie dobre vyzreté a mäsité

- Paradajková šťava (čerstvo pripravená akýmkoľvek spôsobom, ktorý je vám k dispozícii)

Pre marinádu sú všetky určené na 1 liter. Šťava:

- Soľ veľké varenie - 1 polievková lyžica. lóže.

- jablkový (prírodný) ocot - 2 tabuľky. leží, v neprítomnosti octu, môžete pridať kyselinu citrónovú - 0,5 čaju. lóže.

Varenie papriky v paradajke, skôr v paradajkovej omáčke.

Paprika sa musí umyť, z nej vyberte strednú časť semien a membrán. Môžete nakrájať korenie na plátky, ale pre tento milovaný recept používam celé ovocie.

Potom sa korenie musí variť vo vriacej vode najviac 5 minút.

Potom urobíme sprchu pre horúcu sprchu (ponoríme ju do tanku s ľadom /môžete použiť len studenú vodu z kohútika /2 minúty).

Potom sa ovocie umiestni vertikálne do pripravených pohárov s objemom 1 liter. Naplňte poháre predvarenou paradajkovou omáčkou (paradajková šťava + soľ + ocot).

Banky sú sterilizované. Konzerváciu sterilizujte na miernom ohni, po varení asi 10 minút. potomcool.

V zime sa korenie v paradajkovej omáčke vyrobené podľa tohto domáceho receptu môže konzumovať ako samostatné jedlo. Môžete ho tiež napchať, dať do polievky /polievky, aby ste pridali chuť. Ani paradajková šťava nezostane. Zvyčajne pijeme šťavu hneď.