Paradajky, marinované v zime v polovici, s cesnakom a horčicou

Varím paradajky, marinované v poloviciach, keď mám husté mäsité paradajky. Z nich dostávam nezvyčajnú a chutnú prípravu, ktorej príprava sa dnes na fotografii začala postupne a každý si ju bude môcť pripraviť na zimu.

Zložky: voda, horčica, nové korenie, paradajky, cukor, 12) soľ, kôpor, ocot, cesnak Čas na záložku: Leto, ) Jeseň

Za týmto účelom sa počas rokov osvedčeného domáceho receptu pripravujem: kôpor, granulovaný cukor, cesnak, soľ, ocot, horčica v semenách. A predsa - hrášok zo sladkej papriky. No, paradajky, samozrejme.

Ako uzavrieť paradajky s polovicami na zimu

\ t

Vybral som si silné ovocie a umyl som ich. Každá paradajka je narezaná na polovicu. Snažím sa držať semená s tekutinou vo vnútri a nie dusiť. Čistím cesnak, môj. Moje vetvičky kôpru.

V litroch plechovkách som dal 2 čajové lyžičky horčice, 3 vetvičky kôpru, 2 hrášok, 3 strúčiky cesnaku. Položil som polovicu paradajok do plátkov, ako na fotografii.

Do litra vody pridám soľ - lyžicu, granulovaný cukor - 3 polievkové lyžice. Keď sa zmes nechala 3 minúty, pridajte ocot - 3 polievkové lyžice. Marináda stačí na dva litre pohárov.

Nalejte marinované paradajky.

Zakrytie varenými viečkami. Sterilizujte štvrtinu hodiny. Hromadenie. Otočil som sa. Sochor na zimu prešiel sterilizačným procesom,nie je potrebné. Čakám na chladenie a potom ju otočím späť. Svetlé polovice paradajok, spolu s kôprom zelené a biele cesnakové klinčeky vyzerajú chutne.

Posielam paradajky, marinované v poloviciach, uložené v suteréne. A v chladnom počasí - sladkokyslá chuť, jas chuti a farby konzervovaných paradajok potešia domácnosti, dopĺňajúc akékoľvek obľúbené jedlá.