Paprika marinovaná na zimu

Máte radi pikantné pikantné občerstvenie? Skúste použiť môj jednoduchý recept a varte teplé uhorky marinované na zimu. Chrumkavé horké korenie milovníci pikantné jedlá sú ochotní jesť ako nezávislé občerstvenie, ale môžete ho použiť na okoreniť čerstvo pripravené jedlá.

Zloženie: nové korenie, bobkový list, feferónka, cukor, soľ, kôpor, ocot, cesnak Čas do záložky: Leto, jeseň

Krok za krokom foto recept vám pomôže urobiť teplé nakladané korenie na zimu doma.

Ako nakladať feferónky

\ t

Beriem zelený horký korenie na jednu litrovú nádobu tak dlho, ako sa hodí. Tiež som pridať dáždnik kôpor, hrášok nové korenie a bobkový list - 2 kusy každého korenia, 3 strúčiky cesnaku. Stále potrebujeme soľ hrubú, 70% ocot, vodu.

Moja jar je dobrá. V nej som dala kôpor, nové korenie, bobkové listy. Pridajte cesnak, vopred ho očistite, nakrájajte na polovicu. Potom som vložil umytú horkú papriku, odrezal chvosty, ale ja semená neodrezám ani neodstránim.

I naliať 1,5 lyžičky soli do pohára. Vriaca voda. Nalejte korenie a korenie. Pridávam k príprave jednu a pol lyžičky esencie.

Varím kovové viečko a zakryjem ho pohárom. Posielam ostrý blok , ktorý sa má sterilizovať po dobu 10 minút. Položil som nádobu do hrnca s vodou, varu,Uloženie vložky na spodnú froté tkaninu alebo husté tkanivo.

Teraz opatrne vyberte nádobu. Hot pepper nakladaný na zimu roll a nechať vychladnúť.

Obrobok skladujem v suteréne. A v zime na stole chváli, lákavé všetky s obrovskou arómou ostrý, s trochou kyslé vitamínové korenie. Jeho chuť dopĺňajú korenisté chutné hlavné jedlá a obľúbené bohaté polievky.