Originálne uhorky pyré na zimu: mrazené čerstvé uhorky polotovary pre polievky, detská výživa a šaláty

Nie je vždy možné zmraziť uhorky celé na zimu a túžba variť v zime niečo z čerstvých uhoriek nemôže byť ignorovaná. Koniec koncov, čerstvé uhorky sú chutné, zdravé a jednoducho pekné.

Zloženie: uhorky Čas na záložku: Leto, jeseň

Čerstvé kukurice v zime môžu byť potrebné pre detskú výživu, na prípravu niektorých druhov polievok, dobre, nezabudnite na pleťové masky, v ktorých sú uhorky jednoducho potrebné.

Uhorky je možné uchovávať vo forme zemiakovej kaše. Je to celkom jednoduché a nezaberá veľa miesta. Aby sme čo najviac zjednodušili našu úlohu, okamžite určíme, čo presne potrebujeme pre uhorky a okamžite pripravíme polotovary pre polievky, detskú výživu alebo šaláty.

Umyte si uhorky a olúpajte ich.

Ak je mixér, nakrájajte na zemiakovú kašu, alebo ich nastrúhajte na jemnom strúhadle. Na polievku, alebo šalát, pridajte do pyré kvapku rastlinného oleja, soľ, citrón a niekoľko vetvičiek kôprom.

Opäť dôkladne rozdrvte kašu.

Preložte v pohári, hladký povrch s lyžičkou a nalejte lyžicu rastlinného oleja na vrchole. Zemiakovú kašu si môžete uložiť do mrazničky, ale jednoducho do chladničky. Čas použiteľnosti v chladničke približne 2 mesiace, ak je banka sterilná a neotvára sa. Po otvorení samozrejme musíte okamžite použiť.

Na niektoré účely (napr. Detská výživa) potrebujete čisté zemiakové kašeuhorky, bez prísad. V tomto prípade nemusíte nič pridávať. Jednoducho položte zemiakovú kašu do pohárov, môžete použiť prázdne, čisté jogurtové poháre a zmraziť.

Recept na lahodnú polievku z uhorkovej pyré, pozri video: